Monday, April 18, 2011

taktik wanita


permintaan keramat pakwe. :)

1- sayang,bila nak send gamba berkemban sayang tu. dari minggu lepas kan cakap nak send. nak abang topup?

2- sayang,takde orang ni,jom duk kejap. pekena comolot barang sepam dua.

3- abang nak kawen dengan sayang,biar la abang tengok body sayang yang mantap tu sikit. percaya abang k. abang akan kawen dengan sayang nanti.

4- baby,bukak la tudung tu,mandi pantai pon nak bertudung jugak ke? meh abang bukak kan.


manis gila ayat. bahaya siak kalau budak bawah umur yang senang di rogol pujuk rayu oleh sang pakwe yang umo 20++ .. 
budak sekolah jarang nak daring mintak bukan-bukan kat awek. budak atas umur selalu ngayat camni. aku tahu lah,aku atas umur. haha.. 
tapi ! jangan ingat semua pompuan senang-senang je nak bagi pe ko mintak tu ye lelaki-lelaki. sebelom merosakkan anak dara orang,bawak-bawak la insaf,ingat masa depan,nanti ko ada anak pompuan,anak dara ko pulak kena pujuk rayu macam gini acane??
menangis mata darah bertaubat pon tak guna dah. what goes around comes around.

jawapan keramat ferempuan.

1- duit dalam bank dah cukup 30k ke abang nak mintak gamba berkemban nih? 

2- pakwe berbibir hitam -abang !! bibir abang hitam la. tak bernafsu ayang nak kiss. peh-liss..pegi pink kan bibir dulu..
kalau pakwe bibir pink - abang,bibir abang pink sangat,mesti mengelupas kan,sebb tu kaler pink,bibir dah nipis ni.. wekkk !

3- sori la bang,abang ni pilihan terakhir saya. buhhbye abang..love u muahmuah..mak saya pon tak berkenan saya kapel dengan abang.. puaka jugak pompuan yg reply camni.. tervaekk !!

4- abang,saya kapel dengan abang memang nak free hair bila dating dengan abang..euwww..


jawapan keramat pompuan tu ialah jawapan *mata ke atas tangan ke bahu.. sapa tak tahu,pehh noob gila !! noob !! woooo....
ferempuan jangan nak sayang sangat pakwe tu sampai derma dara..
bersepah lagi lelaki dekat dunia nih.
bak emel,aku emel kan ym mat-mat arab hensem.. *bajet agen cari jodoh..ehh tolong jodoh kan orang ni memang keje part time aku.. (muka bongkak)..
tinggal je laki pesen mintak bukan-bukan ni.simpan pon takde paedah..


aku rasa ini bukan aku yg taip entry ni !!
aku olah je dapada akaltunjang hak3..

kbai nak stadi seminit dua lpas on9 12jam..


gegurl,dalam kapel,kita bley je nak cerai kan pakwe..
bila dah nikoh je tak boley cerai kan suami.
paham konsep k. 


3 comments:

nub said...

memang suka pon nak derma dara kat abang....

harhar

FariehanIbrahim [LBC] said...

email kt aku weii gambo2 mat arab brg 5,6org..
nk cri menantu tuk mak nie! grrr~ >.<
ahahaaa

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 bw sini..nice blog :)
Free2 jalan2 blog saya eh^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)