Saturday, April 23, 2011

tak,bukan


dekat facebook..
orang yg buat aku rimas,aku remove fren..
orang yang buat aku menyampah aku block.

kalau dalam dunia realiti boleh ke aku nak remove and block dia?

ffuuu.. 


aku yg takde keja ke memang dia yg bz nak mam? bosan.

6 comments:

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...

kalo kat dunia reality mmg xblh nak block or remove. kalo blh pun, kurung jer org tu..or ikat dia n campak kat pulau tgh2 laut...hahahaha :-D

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Imran nyambek said...

lu jumpa gua.nanti gua bagi ubat invisible.hehe

axer713 said...

just ignore them... kan lebih senang...??

JIJI YU said...

boleh je ko nak block deorang..polis tu salu je wat road block..

vampire's lovex said...

BLADE EDGE :: haha nak junam manusia2 dalam lombong


imran :: bak sekilo ubat invi tuuu



axer ke acer?? :: a'ahh senang jeee nak ignore dorang..


jiji :: ko kan salu kena tahan masa road block.. suka lettew

DaK CoMoT said...

kat dunia realiti tolak ja bg jatuh...baik tak idea neyh???hahaha