Thursday, April 21, 2011

nama..


semalam aku tdo pkol 2pagi semata-mata nak siapkan lukisan dalam buku praktikal histology.

salah aku jugak le,suka sangat buat keja last2 minute,hambek,tdo lambat... bertambah lagi sekilo eye beg aku..yeahhh !! =.="

sekali,masa nak hanta buku,boley cakap hanta minggu depan . pehhh berasap. 

bengang punya pasal,pegi makan nasi dlu ! lapar doe...

balik melantak,lepak jap depan rumah aku.

depan rumah aku ada cam ladang ke sawah aku pon tak tahu . yg pasti dia tanam gandum. 

nak je aku tebas gandum nih sebab cantik sangat..macam emas woo kaler dia.. kalau aku ada magic,aku nak sumpah gandum dalam sawah ni jadi emas..pehhh kaya tak kaya aku cakap kau. #berangan 

haaaa,pastu masa kepoh2 ada la ustaz indon mali jenguk kat beranda rumah dia..

ustaz ni kira jiran yang amat berbudi pekerti plus kiut. hak3..

time aku baru nak feeling baikkkkk nya posing nak amek gmba boleh pulak dia panggel nama aku.

wow !! aku macam nak berenang dalam sawah gandum jap sebab dia ingt nama aku bahahaha.. 

aku memang suka gila plus hepi nak mamp** bila ada orang ingat nama aku..jadi ingat la nama aku kalau nak bagi aku hepi,.haha

tapi !! aku kurang suka bila tuan rumah aku ingat nama aku.

sebab ! bila dia datang umah aku,mesti dia ketuk macam nak bagi pintu umah kitorang roboh. sambil jerit-jerit panggil nama aku..malu makkkkk..padahal duit sewa dah bayar..double lagiii...

kamu mahu apa lagi? kamu mahu yg gimana lagi? dasar bajingan..hambekkkk kau lirik lagu wali band kuar..huehue

nak je aku bukak pintu,kerat tangan dia pastu tutup pintu balik..bahahaha...aku nak mimpi ni malam ni..
dah arr,takda mood aku nak menaip ingat pasal tuan umah aku ni..huhh !!



i know im not perfect..


5 comments:

tinnab said...

larrrr.baru feeling nak baca. huhu

JIJI YU said...

mueheh tuan ghumah memang sengal sesangat..

ENCIK TIKUS said...

kah kah feeling aku baca

Republic Aku said...

jangan buat begitu dgn tuan rumah tapi buat begini(cangkul kepala dia)...ok.

HEROICzero said...

err.. kejap. blur dah aku jadi..

HAHA!