Tuesday, April 5, 2011

tak indah


hidup memang tak selalu indah.
lebih-lebih lagi student,
memang tak indah hidup jadi student nih bila tiap2 minggu lecturer nak buat quiz,test.
pastu bulan depan final lak. haih !! tak habes2.. takpe2,cepat final,cepat grad,cepat dapat beli macam2 dengan gaji sniri yuhuuu !!! 


pastu,kalau as a human being plak,pompuan,
tak de nya setiap hari hepi.
lelaki selalu kecoh, cakap dia ada masalah tu,masalah ni..heyy,ingat kitorg pmpuan takda masalah ke?
masalah kena ngorat dgn pakwe2 kacak..masalah kena tanya nama dengan tokey2 emas..
tak campur masalah cashier kedai yang taknak ambik duit bila kitorg beli barang..masalah tahu? masalah...
bala ni bala...

paling tak indah bila ada pakwe,dia buat post sal ngata2 pompuan lak..
kalau aku ni pasangan gay (lelaki) dia takpe gak..
aku dah la pompuan,
tacing arr cmni !! 
aku nak gi buat umah kat kaki gunung everest.
bia hati jadi taff sket,cam gunung everest.
sapa2 nak ikot aku buat umah kat sana,mesej fon aku k. 
#packing barang2 nak pindah negara..



contoh rumah yg aku dah booking tuu.
cun ?? 

5 comments:

MIA said...

tiba tiba rasa nak pelempang pakwe kau boleh ? *apekah?*

vampire's lovex said...

mia :: boleh blah. haha

HEROICzero said...

HAHAHA macam2. well semua orang ada masalah, cuma lain2 jenis jek. handle dengan baik, insyaAllah. =)

JIJI YU said...

tu je ke masalah ko

Republic Aku said...

tak sangat masalah,ini cuma cubit-cubitan...