Saturday, April 16, 2011

=.="


mood :: penceramah bebas hal remaja.. =.="



habis madu,sepah di buang . .

sepah duo maharaja lawak tu okay lagi,ada guna. boley jugak join pertandingan maharajalawak kat astro.

kalau sepah pompuan?? dah tak berharga kot..orang pandang sebelah mata,tapi orang cakap,lelaki zaman skang tak kesah dah dapat bini sepah..erk??


jadi,peliss gadis2,jaga diri baik-baik...
yg lelaki jangan nak uji sangat awek-awek korang.
tak bley comolot, nak putus,
tak bley dating, nak putus,
tak bley merempit sama-sama nak putus..


nak putus sangat,kerat tangan baru tau !
dush3..


aku bukan baik sangat,sj nak feel jd pnceramah bebas sat..
jadi ye,ingat mengingat lah kita~
wokeyh..



p/s :: esok da stat class !! *teruja konon nye

6 comments:

MIA said...

terima kasih penceramahhh HAHAHA

FariehanIbrahim [LBC] said...

pergh! pnceramah hndln nieh! XD

comolot baik tuk keshtn douh. ngahahaa :pp

intan.maisarah said...

tak boleh ringan ringan

putus!

JIJI YU said...

muhehe..tak bley dating pon ade gak ek yg putus

Republic Aku said...

kalau kita permata pasangan kita juga permata ,jika kita batu pasangan kita juga batu...semua sudah tertulis,teruskan seperti biasa...

HEROICzero said...

test market lettewwww~

RAWR!