Sunday, March 6, 2011

sekarang ni..


sekarang ni..
bila ada kapel,in a relationship with (dot dot)
bagus juge,xde orang tercuit hati nak tekel. kan? haha
konon-konon cop gitu. haha.
kalau haha  tu maksud  nye aku buat la tu.. hak3



sekarang ni..
bila ada kapel,buat entry pasal pakwe/makwe.
tapi bila dah rasa goyah sikit.. delete semua entry berkaitan pakwe/makwe tu.
baik tak payah tulis dari awal kan.
nampak sangat kewujudan sifat yakin dengan pasangan tu takde. 
bukan nak lawan takdir,tapi kalau dah yakin pakwe tu memang betol2 fall kat ko,tak salah aih tulis pasal pakwe ko.
ok. tak salah
tak salah tapi sendiri mau ingat la kalau kena kutuk ke hape. ok?


cume nye kalau rasa segan-segan kambeng bila sedara mara ko baca blog ,facebook ko,pandai-pandai la tebus kemaluan rasa malu tu dengan benda2 yang senonoh.
nak aku bagi cntoh? tak payah kot.. :p

bila aku nak habis blaja ni?
nak rasa gaji sniri la pulop.
letih aku makan duit mak ayah. 
nak bercinta pon x senang dok teringat mak ayah yang tanggung aku lagi..
 asyik harap duit mak ayah tiap2 bulan.
=.="

3 comments:

JIJI YU said...

aku rase yang laki susah kot nak wat in relationship tu...tambah2 lam fb..ahahah...tu tandenye aku pon wat...tapi aku mmg sggle..aha

crayon said...

hi.. nak tekel bleh?

vampire's lovex said...

jiji yu :: ahahhhh.. aku nak gi add fb kau kencang2..hahaha.. aha single itu terbaekkkkk...



crayon :: hi..nak ngorat bleh?? hak3