Saturday, March 5, 2011

kalau lah.....


kalau lah boleh misscall kunci umah..
xde nye hilang selalu..

kalau lah aku rajin belajo..
xde nye sebok blaja last minit...

kalau lah aku kaya...
tiap2 bulan aku pegi shopping baju2 zara..
*apa ke hebat sgt ke jenama zaharah zara tu?? x paham aku. =.="

kalau lah aku cantik..
aku bersyukur... 
*dah cukup sifat pon kira bersyukur sudaa..*

p/s : : KALAU itu adalah penyesalan. 
dan penyesalan itu datang nye daripada setan ni rojim..
jadi !! jangan pernah kau cuba untuk menyesal..
renung kan apa yg sudah berlalu.. ambik iktibar..

susah jgak ekk nak berbahasa bakul baku..hue hue

pegi city star smalam..
"family only for weekend"
maka nye,bertebaran la kanak-kanak comel kat city star cairo tu.
ada yg merah2 baru bapa mggu laher kot. =.=" aku blasah je teka.
ada yang jalan-jatuh-bangun-balek
aihhh mcam-macam...
tapi dah baby lagi comel,maka nye mata aku suci lah dpda ushar mamat2 arab ni haa..
fuhhh tak sangka..

6 comments:

VIVIAN said...

try gak..hehhehe

JIJI YU said...

mueheh..itu sume kalau je kan..eheh...

vampire's lovex said...

vivian :: sila lah try...hehehe



jiji yu :: itu la pasai...itu kalau....hua3

MIA said...

hoii. kau pergi CS dengan sape ? tak tunggu aku dowhh. grrrrr =..=

Yuni Aisyah said...

x lawa mane pon design baju2 zara...:P

vampire's lovex said...

mia :: ngn anis,chacha...tggu ko,mati kebosanan aku ni ha...haha




yuni aisyah :: yeahhhh.betol tu hehe