Monday, March 7, 2011

macam-macam lah !!

pakwe. bf. boipren. teman lelaki. 
perkataan je berbeza,makna tetap sama iaitu kawan lelaki istimewah istimewa..


standart ar kan,semua yang bernyawa nak berpasang-pasangan.
cam kau la. eh kau la,jgn pndg org lain plak. =.="


and !! aku nak habaq mai beberapa spesies pakwe yang penah aku bela jaga sayang dedulu dulu..
macam-macam weh fiil nye,abes,dah kata manusia..kalau aku kapel ngan teddy bear yela senang nak jaga.
peluk je 24jam,x bising pon ahaha



-ada yang nak mesej dgn dyeeeee je 24jam. bila lambat reply mula la kena tembakan padu. soalan bertubi-tubi ,belom habis jawab soalan pertama,soalan nbo 10 dah kuar..aihh budak straight A pon gagal nak jawab. aku berani bet.


-nak kol je 24jam. asal lambat mesej je nak kol. konon alasan nak kol sebb "sayang tu lambat reply,p mne? risau tau.." 
bru 5minit x reply msg dah 10miskol. ce ko bahagikan. 10 bahagi 5 bape? yeahhhh tepat skali,tiap2 seminit miskol 2x. amboi mula-mula tahan lagi sebab "waw!syg betoi dye kat aku.." ..
tapi bila dah lama2,mula lah rasa nak amek pkwe tu,letak sebelah aku je. haaaa,tgk puas2 .xpyah kol dah. ahah


-pastu,ada gak yang gila matanggggggggg,,msg sehari 2 3 kali jek. pastu malam kol b4 tido. dah. itu je.
ni aku lak x tahan ngn pkwe cmni sebb aku dah sedut perangai pakwe yg list atas neh. nak msg 24jam + kol.. itu package. harap maklum. ahaha.


tapi ada benda aku tak paham...lelaki ni sebenar nye suke ke tak...
....kalau.....

# pompuan cam tnjuk sayang-gila-babas kat dye?? xde la tahap sayang obses tahap babun dapat eyeshadow.

# pompuan show off yg "kau pakwe aku" kat donia fana ini.. 
aku nak jawab..:p..abeh dah tanak pakwe kena kebas,kena la declare terang-terangan . ini pakwe aku. haaaa,fyi,pmpuan tu kalau dah lawa,cun jelita mana pon dya,perasaan takot-pakwe-hilang (hilang sebb kena kebas,hilg sebb pkwe mintak clash or wat so ever lah) tetap ada. kecuali lah awek ko tu pon.. pondan......haha. 

# pompuan cam nak amek tahu apa dye wat hari ni. dari pagi sampai malam,pastu sambung esok nye aktiviti lak?agaga..ye ar,nnti buat x tahu jek,kata x bg perhatian. konon jual mahal. pelik ahh korang!! :p

# pompuan tu tak manja+gedik2 comel cam gadis-di-abad ini yang manja2..taip msgt pon sampai aku tak reti nak bca,pahtu pening kpala aku nak pahamkan plak. ini aku boleh jawab.ikot la taste laki tu ye dak? kalau dye ske pmpuan gedik,gi ar cari awek gedik2,..jgn ar cari aku. =.="..kah3..aku tny,aku jawab. :p



teddy,,jom kapel. nak??
kapel ngn teddy bear lagi best. nk comolot pon tak haremmm. ahaha.
kiut pon kiut.
apekehal mental sangat aku nih? smpai nak kapel dgn teddy bear??
omg!! 
got to go,tido..tido..;(


5 comments:

♥misz nana♥ said...

jom lah kapel ngan aku..
4sure menepati cita rasa ang.. haha

Imran nyambek said...

jom kapel ngan gua.setiap kali kite dating gua akan cium molot lu.haaa...amacam? gua seyes ni beb.

JIJI YU said...

hahaha aku mmg terase ngn msg 2 3 kali tu..ahah mmg betol le...

vampire's lovex said...

misz nana :: yeahhh hg memg mnepati cita rasa aku. haha

vampire's lovex said...

imran nyambek :: lu nak jdi kan aku awek nbo bpe?? wa x layan poligamo. haaa..haha







jijiyu :: hahha. ko dah kje sebab tu 2 3 kali jek msg kot. tapi msti salu gayut. ye dak?? ahaha