Tuesday, March 8, 2011

kesiann..

name :: sally.
nama cam ferempuan sebab orang yang hadiahkan beliau kat aku name nye dr.sally. owner farmasi.

gender :: jejaka.

species :: fish fighter. ikan laga. 

price :: 25LE equal to RM12 . tapi aku dapat free sebb dr sally belanja ye.
rejeki nama nye. hhe..
lain kali ah citer cmne dapat sally si ikan blur ni. 


09/03/2011
malam nih arsenal lwn barcelona.
apa kena mngena match nih dgn sally?
ada kena mngena oii. 
malam nih la aku lambat bagi makan kat sally.
sian sally,dah la smlam pon bg makan lewat. 
jadi nye,nak tebus salah konon nye,malam nih aku bagi sally makan lebih.
haaaa,dua kali goncang bekas makanan dye,bagi kuar byk sket mkanan tu.selalu gncang skali jek.
kompem sally tido kekenyangan malam ni. ehh ko tido ke sally? =.="



nampak tak sally ??
dah macam lembaga hitam plak aku tgk har har har..
tgk makanan terapung apung atas air tuu.
x makan plak !! konon majuk la tu.. :p






p/s :: 
tanak dah tggu !! i hate football forever.
kena tinggal gitu jek. hampesss..
i hate you football. seriously. har har har

6 comments:

JIJI YU said...

mahalnyo ikea die...12ghiya nah

hiro said...

keh2..nk kabor hate je sebenarnye kan kan?

Fiq Vertigo said...

ko beli ikan laga???? cakaplah ko nak anak ikan.. :P

aku bawak balik yu, nak? ehhehehe datuk azeez, i lap u!

ghost writer said...

alah..cakap jer ko dah tak tahan ngantuk.salahkan sally majuk n salahkan football..haha

sally bukan majuk tapi nak simpan untuk esok2 mana tau ko lupa lagi nak bagi dia makan.so dia tak lapar lagi..

vampire's lovex said...

jiji yu :: maha sebab org arab nih x penah jumpa ikan laga kot,..hua3...




hiro :: yea,memang ..memang nak kabo hate football tu..hahaha




fiq :: ko jgn kank bawak balik ikan yu,lipbam aku lak tak hengat....iskkk



ghost :: holah holah..jom bela ikan sesama nak??? ahha

HEROICzero said...

aisy jangan bagi makan lebih sangat, takut pecah perut dia nanti. Sia2 je mati. Huahaha.

=)