Wednesday, March 30, 2011

jangan kacau !!

engkau...engkau..dan engkau.. 
tiada yg lain selain engkau...
sini,aku nak gitau.

orang yang 28jam dengar lagu rock kapak ke pisau,
tak semestinya hati dia rock,keras mcam batu..
dia lah orang selalu nangis bila kena marah dgn awek,selalu jiwa kacau bila awek tak reply msg "morning" dia.
selalu tacing bila orang cakap kasar-kasar dengan dia...
luar je ganas,gengster,dalam hati....pehhh manja mcam kuceng.. meowwww, auww..


pastuu...
orang yg dengar lagu tangkap leleh,jiwang mendayu dayu pulak....
tak semestinya hati dia meleleh ,sayu,lembut macam marshmellow..
hatta,hati dia lagi keras dripada batu.. dia la manusia yg paling susah nak pujuk,paling tak makan saman..
and aku syak,orang yg tak bayar saman jalan tiap2 tahun tu,mybe dari golongan yg dengar lagu jiwa2 nih..hak3.


so dear kau orang ,
DONT JUDGE THE BOOK BY ITS COVER.
jgn tengok dia mcm ganas,ko gi belasah cakap kasar-kasar dgn dia,dalam hati beliau,rupa-rupa nya tgh menangis...
kita tak tahu..... 

aku tanak muka camni bila hari kawen akuh.
ehkkk. =.="

5 comments:

Fiq Vertigo said...

yelah2.. aku ati keras..

JIJI YU said...

hehe..kekadang dgr je lagu rock..tapi jiwa lembut..sebab taknak org tau die lembut die berlakon

axer713 said...

walaupun hati lemah bin lembut, kena la tunjuk kat org yg kite ni gagah dan teguh. kalau x, cmne nak ade org yg mampu berpaut pd kite...??? btol x...???

HEROICzero said...

orang jenis2 macam ni la aku x berapa reti nak kenal. cakap lain sebenar nya lain. heeeee.

adrinaqamarina said...

kte hati lembut macam marshemelowwww~

creepy giler gambar tu.

eh ni apa cakap pasal kahwin je banyak ni? dapat seru dah ke?