Thursday, March 31, 2011

bencana alam ..

bencana alam..

bala nih,bala...

apa hal exam abes lambat? 

aku nak balik umah oooohh..

tolong la paham..

arghhh !! 

dah la besday aku time betol2 exam stat... cheeeaaaaaa... 



sapa2 yg wish bday aku time exam memang tak la nak dapat kiss aku kan..
TAPI !! jangan tanya napa kaki meja kau patah dalam dewan exam ni..
bersyukur la,bukan kaki ko yg patah. kakaka

6 comments:

Republic Aku said...

mak ai ganasnya...

vampire's lovex said...

republic aku :: kikiki..amaran je ganas..

HEROICzero said...

aku lahir hujung tahun. hujung bulan 11 to be exact.

masa form 5 dulu, waktu spm, lepas paper ape tah, budak2 ni ramai2 nyanyi lagu birthday utk aku.

tacing.

=)

birthday hujung tahun x penah merasa dapat wish waktu sesi akademik.

bersyukurlah kamu.

weee!

JIJI YU said...

hurm ko mmg ganaz...tapi takper..

vampire's lovex said...

HEROICzero :: best la besday time ujung tahun,cuti skola kot....smbut dgn fmly tuuuuu.... nnti da nak besday,gtau,leh aku siap2 hadiah hehehe.....

vampire's lovex said...

jiji yu :: huehuehue...xde la ganas .. tapi tkper ganas,jnji sopan erkkk