Tuesday, March 29, 2011

pakwe ku,pakwe mu jua.


ni bukan entry nak ajak share pakwe oii..
tidak sama sekali..

sambil tu,dengar lagu BANG-AFTER SCHOOL dulu,mood korea ye malam2 ini.

alkisah nye,zaman sekolah dolu,masa pakai baju putih-kain biru,
aku ini sangat lah suka lagi gila terhadap jejaka ala-ala gengster,muka pecah umah,pecah tabung,umah tak siap..
siyes nye suka,. sampai dapat gelaran penyelamat lelaki gittu.
sebab mamat muka cenggini orang kata,dah takda orang lain nak,kecuali aku yang taste sebegitu.
nak di jadikan story,ada satu group geng2 jejaka yg digelar perak-man ..sebab apa? sebab sume budak2 ni asal dari perak yop..
ate,semua ahli geng ni,muka taknak macam pecah umah plak kan?
dah la muka pecah umah,ala ala taste aku,pastu result exam memang nak 3.5 lebih je.
skola aku exam guna pointer. benci aku. =.="
perghhhh memang aku usha je la semua ahli geng ni,, yg memang ahli dia, kalau boleh dua buah kelas dia nak hangkut..
dalam banyak-banyak tu,ada la dua kampit lelaki aku suka...
kampit sebab kerempeng..bhahaha..
sorang aku suka usha je sebab sweet walopon hitammanis. pastu dia dah ada awek,memang aku tolak tepi ahh siap2..
sorang ni plak,solo. solo beb !!! solo...
apa lagi,aku pon tetap iman dah ar,usha mamat sorang ni je..
see,aku memang setia kot...nak usha pon pilih sorang je,xde usha 4 orang satu2 masa. hak3.
mamat nih,ak bagi nama pok. okay,pok...sempena bapok..kah3. tapi dia tak nyah arr,ganas lagi macho.

kelas dia di tingkat satu,kelas aku lak tgkat bawah.
so,memang susah ah nak usha,jmpa kat dewan makan je kot.
usha dari jauh sudaa..

aku pendek kan cita,
dah akhir-akhir form5,
besday aku,dapat hadiah cadbury besar arr skang...
aku ingat kan mamat yg penah kem salam kat aku yang bagi hadiah nih,,,
sangkaan ku meleset 100% ke 0.00001% arr skang.
sebab orang tgh tu ckap,ni budak class A..
mamat yg kim salam tu,class lain woii,bukan class A.

tetiba !! ak dapat msg arr skg.
aku g skola bawak fon,sng nak kontek mak..sumpah x tipu..mak aku memang senang rindu kat aku..tu kena bawak fon. selamat x khantoi..fffuuu

"hai,dah dapat hadiah tu?"

"ohh kau ke yg bagi,thanx ehh"
aku reply ego2 sikit...market kena jaga bhai..

rupa-rupa nya,mamat pok tu yg bagi hdiah ni..
haaa,pelik tak cane aku leh ada nbo pok?
ce teka..haha..
sebab rupa-rupa nya,dia pon sangkut kat aku gak..
pehh aku baru ingt nak diam2 jek sal aku usha dia..sampai habes skola,bia xde sapa pon tahu..
rupa-rupa nya!!,dia memg syok kat aku..
wahhhhh. memang takdir betoi..
tapi terlambat....time dia ckp nak kapel ngn aku,aku baru je angkat sumpah tanak kapel..
so.we are pren je la..
lambat !!! lambat..tapi,ak memang tak suka sebaya kot..senior je aku usha bila nak kapel2..hak3.
matang sikit..pffuuuu

thanx wehhhhh,dapat jugak makan cokelat besarrrrrr idaman hatiku time besday aku...
aku usha sebab ko mcm mnja dalam ganas gitu..and memang ko mnja pon.sebab ko anak last !! haha.
tak sia-sia usha ko,ko memang baik..true orang cakap..

tapi tu la,ko sebaya ngan aku.
kalau tak,memang kita dah kapel.
hehe
oh yea,skang mamat nih kat UM. dgree akaun. amik sains tulen,tapi buat akaun,ahh biar la dia..
,lepasan matrik kolejmarakualanerang.
budak straight A tu,ganas2 pon,blaja,blaja jugak..
bravo bro !! raya nih jom jmpa haha. bajed pok baca plak entry aku kan.

take note,aku bukan pengedar baju sekolah ok.
saje gedik gugel gak cari baju sekolah..
rindu doww.



cerita genre hapa nih?? genre gedikbangga ke?
apakah....
lalalallalala....bulan 5 exam...
besday aku tuuuuuu. sambut dengan ketas exam je la...
wuwuwuwuw..

T____T

p/s :: biar hilang pakwe,jangan hilang dara. 


2 comments:

Fiq Vertigo said...

aku pakai baju profesor ah skg...

JIJI YU said...

gile romantis cite....