Tuesday, March 15, 2011

exam.

hai awak.

siot ahh apekeha time dah berumur nih,rasa seriau nak exam tu dah takde?
siapa yang patot dipersalahkan? itik angsa belakang rumah atau mak limah kampung pisang?
demm it,aku nak jugak feel takotseram sejuk bila dekat-dekat nak exam nih macam member-member yang lain tu..
jeles hang tau dak.
sumpah aku jeles bila tengok orang dok ralit belajaq.

apakah aku ni kurang kesedaran ?? cmmon men,aku sedar diri okeh tapi nye,tangan ni cam malasssss je nak pegang,belek,ulit-ulit buku tu haaaa...

aku rasa enn, perasaan nih dah hilang masa aku amek pmr beberapa taon yang lepas.
sebab,seingat aku,time pmr aku manget gila study,pakwe-pakwe class sendiri bagi surat cinta pon aku wat dono je.hatta senior main kirim2 salam pon aku tak balas. *bajed pemes.haha

tak pon,di sebab iklim kat mesir nih sejuk,so nafsu nak menggoda buku,dan mentelaah buku sampai rabak tu dah beku dalam diri kot..

arghhhhh. ada mana-mana pakar motivasi buat program tak hujung minggu ni? aku nak join.
motivasi diri nak blaja cam dah kureng jer . motivasi cinta selalu pulak up,pelik dohh..






p/s :: 
baru lepas tengok video matlutfi kat youtube tadi,.
sedap je aku dengar dia cakap utara. cute pon cute ahaha.
agak-agak kan,beliau dah ada gewe belom hah?
nak try ejas ahh. harharhar.
ops akusetia lorh. 

8 comments:

nub said...

hahha. laa ni mana struggle dah..test dapat 10/100 lagi bangga.. haha

vampire's lovex said...

nub :: budak budak skng,memg bangga tak kena tempat. x paham aihhh

FariehanIbrahim [LBC] said...

besa lar tuuu, kdg2 prasaan mls tu xdpt dibendung.
comel taw cik vampire nie rajen sbnr nye knnn, chaiyok2!
pergh! cam pkr motibasi douh. ;pp

auwww, matluthfi tu bopren I oke. jgn kacau. haha! ^^

vampire's lovex said...

budakcomel :: omaigod !!!! lutfi tu boipren ai lorh..hahaha...


huhuhuhu rajen sangat !! harhar

ghost writer said...

hang gi belajaq tuh ada yang taja ka?
kalau ada,baik hang belajaq..

JIJI YU said...

heheh sek medic bena..tokkea la no debar..ehehe

MIA said...

nenek. exam ade ke x ni sebenarnya ? aku dah CUAK giler ni =..=

Cik Ieyraa said...

haa sudoh dio .
su pun takde kesedaran nak SPM, erk !

matluthfi tuu !
best deh.