Monday, March 14, 2011

betapa susah nye..

salam.

tariknafas. kasi warm up dulu. tarik napas dalam,jgn dalam sgt,nnti sesak.. 1.2.3. ok lepas.. perfect! >____<

haaa,ni nak habaq mai kat hampa...
ingat senang ka bercinta jarak jauh (BJJ) ni.?? susah ya amat hampa tau dak. sumpah!!
bukan belajar jarak jauh ja penat. bercinta jarak jauh pon penat aihh. 
yang best,belajaq sambil jalan-jalan. itu je terbaik wa cakap lu. tak tipu. 

berjalan ngundur ke belakang,ke topik kita ya pkcikpkcik makcikmakcik...
cinta jarak jauh amat lah mementingkan komitmen .yup.komitmen yg tinngi lampai amat di perlukan.
selain daripada itu,tahap istiqamah yang tinggi juga sangat di tuntut dalam resipi mencipta cinta abadi jarak jauh inih.
cukup la tu yek 2 elemen penting dalam hubungan jarak jauh. :)
korang udah besar panjang,makin jelita dan hensem,mesti dapat menghurai kan elemen penting nih dengan sempurna dan jaya nye kan..i know.. >__<
nanti aku kabor lagi. hekhek


okeh2..ada selingan sikit. nak bagi kat mr.k. k? k..k..k. suka sgt uruf k ..aaaa!!

dear honeykeding :) hhee..

aku harap kau tahu yang aku sayang kau.
walopon aku minat mamat-mamat korea yang sememang nye dilahirkan jambu,aku harap kau tak amik hati.ok?
aku just suke tengok je muka mereka yg kiut tu.
apa kau taknak ke anak kita nanti dapat kenan cumel gitu?
mesti kau nak..kan?
kau jugak yang cakap nak anak cumil.aku tengah nak tunaikan hasrat kau je nih.
sebab tu aku download banyak-banyak video korea yang pelakon nye hensem.
sampai jem laptop aku,kesan dpda download benda2 alohh tu,dapat la 2 3 kandang virus aku ternak dalam acer oppa ni haa.. T____T wuuwuuu
fyi,sehari tak usha muka kau boleh buat aku mental retarded 24jam.
nak off wc pon menitik-nitik ayaq mata ceq hang tau dak.
sebab tu aku endkol cepat-cepat.
missudamnmuch smpai sebak. ala2 aku kol mak aku. gitu lah perasaan nye.
inikah cinta? omaigod. >____<
 tu pasal aku nak jugak usha muka kau before kau beradu.
ye aku tau kau penat..sori.
btw thanx yek awok sebab sudi sedekah kan sikit masa kau untuk aku.
siyes aku hargai sangat-sangat.
sampai kadang-kadang rasa macam aku tengah dera anak orang,suh layan akuuuuuu je.
kejam jugak ek aku? harharhar.
kejam tapi cinta wooo. 
tapi maap sangat aku tak reti bermanja-manja + gediks dengan jaya nye.
jangan marah @ down yek sebab dapat awek cam aku.
siyesly aku rasa loser gila. @__@ sebab tak dapat buat benda2 comel,, bagi kau hepi..
maybe aku spesies yang all out lepas nikah. ehh opkos lah all out lpas dah halal.ye dak?. huehuehue
aku harap kautetapmilikaku sampai surga.
amin..





haipppp comey betoi beby neh.
ada abang tak beby? mesti kacak kan abang beby neh?
kem salam yek,cakap ada kakak baikhatisangatsangat nak kenalan. 
ehhee


8 comments:

Fiq Vertigo said...
This comment has been removed by the author.
JIJI YU said...

mueheh nak anak cumilmmg kena tgk video mamat jambu le ek..

eh2 nak tanye fiq ni..
acap tu belajo kat upsi ke

vampire's lovex said...

fiq :: aku la tukarkan pampers beliau ni !! amcam...hekhek..

bagi ler kat acap mu itu yaw..harhar






jiji yu :: yep,kalau nak anak kacak,minom neslo..hakhakhak...


meh aku jawab kan jiji yu oiii.. acap fiq nih blaja kat unikl..

eszol raar said...

auwwww

sweet la awk ni

kahkahkah

Fiq Vertigo said...

cah..... =.='''''''''''''''''''


blog ni cantekk.,..

vampire's lovex said...

raar :: cissssssss.





fiq :: wey wey ko pesal.

Amiey White said...

saya lebih suka hubungan jarak jauh , walaupun baru2 ni mak kata lelaki ni jangan percaya 100% . tapi bila jauh macam2 boleh elak >.< . adakah saya kuno berfikiran macam tu hihi

vampire's lovex said...

amiey putih :: huihui...itulah pemikiran terbaik. bak kata kawan sy,kapel jauh2,kurg la sikit buat mksiat dpda kapel dekat2..ye dak..