Sunday, March 13, 2011

berchenta.

bangun pagi...umo 1 tahun

begitulah fenimena kanak2 cun lagi comel tiap2 hari dari tahun ke tahun. huahuahua.. 

*
*
*
*
*
*
*
beberapa tahun selepas ituu..


bangun pagi,aaaaaa !!! umo 20 tahun suda...


tambah lagi beberapa tahun. >____<  huihui



bangun pagi..umo pon dah 26 oii... hmmmm terdengar orang berdengkur arr skarang,ohh encik hasben,rupe nye..  hakhak...>__<
yeahh bila masa ni nak tiba ni..harharhar


blaja dulu la woiii. O____o





uhhhh indah lagi tenang pantai nih.

hati aku yang tenang skg dah dibako bako oleh berita sal class tunda lagi tadi.

20 march baru stat.

siot la sapa yg suh tunda lagi tu.

dah la mula-mula cakap class stat 1march,sapa dtg lewat xleh amek exam.

aku n kwan2 pon tergopoh kapak  ar beli tiket 26march..

hari nak bertolak,cakap class stat 15march plak. ok fine,2mggu je tggu class stat.

sekali !!!! berita tersebar kata 20march lak stat class.

oii kalau cmni baik aku lepak lama2 kat mlysia.

bleh lepak ngn mak,ayah,ahdek2,pakwe aku...harharhar 
kasi kaler sket kat pakwe tu kahkahkah.

yang perunding nye pon,pikir la sebelom amek kata putus.

ni tak,ikot dan je...adoiiii. *geram nih

pikir penat dye je,baru smpai semalam lah,tetiba da nak stat class,pastu pndai2 je pegi mintak tunda lagi.
ahtoiiii...


dah,malas aku nak ingat kau dah kelas,senior,dean,lecturer...hakhakhak. semua kena tempias arr skang.. 

elok intro cintan,skali ending emo. huhh !

jom tidoO kawankawan.


6 comments:

JIJI YU said...

mmg pakwe ko tidor berdengkor ek..

CGG said...

NICE ENTRY..
SIMPLE BUT MENARIk:)

♥misz nana♥ said...

jom kawen sama tarikh ngan aku weyh!!

12/3/2017

Fiq Vertigo said...

cah.. kelas tangguh sbb byk flight dr kjaan lambat sampai

vampire's lovex said...

jiji yu :: ko pon bedengkur gak en. jgn ingt aku x tau. haha





cgg :: :)

vampire's lovex said...

mira :: mak aihhh lagi 6 taon,ckop aku hbes blaja...





fiq :: ye..ye kjaan lmbat benor.....best kat org yg di mlysia,kesian kat aku yg balik awal uwaaaaaaaa !!!!!!