Friday, April 1, 2011

rumahku bukan rumahmu


assalamualaikum.

2 3 hari berjiwa ganas,bosan jge.huehue.

sambil2 sarapan,tetiba aku sempat berangan..

aku nak umah kaler putih. dari ruang tamu,sampai bilik dapur + bilik mandi jugak.

nampak la kemas,suci lagi terang...

sebab aku macam kurang sedap duduk dalam tempat yg kaler kusam-kusam..takut.

jangan tanya takut apa.. erghh..

lagi satu,kalau umah basic kaler putih ni,orang cakap senang kotor..

so,dgn ini ye,aku dapat mengajar anak-anak aku nanti agar menjadi pembersih dan kemas gittu..

maka,aku tak takut akan kekotoran yg bakal di lakukan oleh anak-anak aku.. *pehh mcm ye ye aa je nak anak banyak..anak-anak gittu..haha

pastu pastu,kalau anak aku buat keja skolah kat dinding umah yg putih bersih tu,then dia bagi alasan tak cukup kertas,memang aku redha je la ngn alasan dia..huehue..


bakal ruang tamu umah aku..
nanti siap,jgn segan-segan datang ye..
#berangan


ini dapur..pehh tak macam dewan makan pulak kan?
ahhh leh renovate lain kali..hihi
#berangan!

p/s :: sakit otak jugak ek berangan nih..

8 comments:

♥misz nana♥ said...

aku nak kaler pink.. huhu

Hasnah Abdullah said...

kalau rumah u macam ni, tiap2 hari i datang rumah u ok? hee~

vampire's lovex said...

mira :: nakkkkk....ambikkkkk hehe

vampire's lovex said...

hasnah abdullah :: hihi jemputt :)

adrinaqamarina said...

kalau ada ramai anak lelaki, janganlah macam ni. haha.

rina pernah baca statement tu kat blog mana entah.

yang pasti, rumah ku syurgaku!

JIJI YU said...

aku nak g raye umah ko

Republic Aku said...

berangan tak per jgn gila udah ler...

vampire's lovex said...

adrina :: huhu anak laki la sng jaga ..KOT.. haha.. :)
ini rumahku bukan rumah mu ehhe




jiji yu :: mai la... aku bg duit raya muahaha




republic aku :: hamboiiiii.... isk