Thursday, January 13, 2011

yeah !! yeah !!

salam..

yeah..yeah test histo sudah selamat dikapankan dijawab.. alhamdulillah.
mengangkat tangan ke dada langit,mengucapkan syukur ke hadrat ilahi sebab da lepas satu azab ujian..aminnn..harap2 okay. aminn sekali lagi.. :)
sempena meraikan test histology yang baru berlepas,kami 3sekawan,, telah merendek atau bahasa yang lebih mudah dipahami,berlepak membuang segala wang yang ada ke pizza paradise (syurga pizza).. 

kuar je class,kencang2 kami menahan teksi ,bus and sume bnda yang melintas depan kitorg. kcuali keldai je di maaf kan,kitorg tak tahan beliau.
risau mati kejang keldai tu kalau kitorg tunggang beliau nnti,,:p

20minit perjalanan,meredah lautan mnusia,mendayung persisiran sungai kereta,kami pon sampai di syurga cinta pizza.
kitorg order makan pizza ayam,large...dgn pasta sorang sepinggan...
sebelom tuu..
aku tanpa segan silu wat pngumuman nak pinjam duit mereka2 sebab aku tetinggal purse gojes aku kat umah..
                                         yelah,duit dorg duit aku..duit aku,duit aku la !!..
kalau nak tau,,tanak tahu,pejam mata !!,
mereka tu salu gak jadik cad credit bgerak aii.. ye kwan2..tapi tanpa bunga dan daun..
 di bawah adalah gambar kawen sweet kitorang ye..

 korang tengok..tengok tuuu,,aku punya la sebok cari angle terbaekk,,budak dua ketoi ni leh lak main aii-pandang-yu-yu-pandang-aii..
omg !! aku cepok gak dua2 nihh..




***************************************



senyuman paling ikhlas dpda miss afiqah...
nak tahu tak !! dya bersila atas kusyen kat restoren nihh.selamat dya tak besimpuh..dya ingat ngah makan atas lantai kot. =.="
FYI.. waiter kat syurga pizza nih sume nye lelaki..ok sy ulang lagi sekali semua nye lelaki.
memg jd appetizer lah,waiter2 nih,usha muka dorg jek,trus rasa nak order pizza large sorang satu..
wahhh... 



  ni plak dr. mia...
tengok makanan depan tuu,semua tu dye nye tau. 
aku ngan fiq usha je mia @ nash nye mkanan..
tak tau jin kebulur mana yg tngah mnghasut beliau.
har har har...

**thats the end**

n_n




8 comments:

eqacashperlala said...

perghhh!
haku nak makan pizza, tapi takde sen

anyway, goodluck untuk upcoming tests :)

vampire's lovex said...

eqacashperlala :: xde sen?? tp nme da ada CASH heehee..

thankiu !!! kau pon,,gudluck !

hiro said...

kenapa tak sempat 1st? grrr..suka piza ke wak?

vampire's lovex said...

hiro :: tak payah nak 1st sgt haha!!

piza cni tersedapppppppp !! wuuu

hiro said...

nnt bg sy sket.

vampire's lovex said...

hiro :: shhhhh..

Fiq Vertigo said...

ahhh dua dua dedik euuw euuww euuueewww!!!

vampire's lovex said...

fiq :: ko takyah nak euwww sgt..