Tuesday, January 11, 2011

kerjasama !!



anneyO !!
salam...

malam ini yah,seperti biasa,buku asyek memandang sinis kat aku.aku pon ta tau npe.
ahh,periblis kan buku-buku yang jeles tengok aku asyek fokus kat acer ahjussi..
so,tonite ye kawan2,,kite akan membongkar kebaikan apabila semua housemate kita on9 pada waktu yang sama.

1-backup mmber
cntoh la,time tu kena bahan dek mmbe2 yg cam cilake nak mngata jek kje,tyme inilah pkhidmatan housemate2 terhebat diperlukan.
ajak satu umah serang beliau2 yg membahan anda ok.kompem menang yeahh !!.
2-umah tak serabut
bila on9,masing2 fokus nye satu jek,laptop.so xde la org yang akan lalu lalang depan muka enn..aku panas tol kalau org dok lalu cam lalang depan ak.ke hulu ke hilir.eh,,g dok ulu la..=.="




3-membantu jiran umah sebelah tdo dgn lena
ini espesyelli untuk awek2 yang gedik manja yg ske sgt mngilai2 cam vampire pontianak..
ap ko pikir nih zoo ke nak hoo haa tgh2 malam ?? x stim lena  nk tdo dol.
ahh,pakwe2 pon same..tyme malam2 la nak karok ala2 honeystar rockstar lak.da rasa sedap ngat sore,g la masuk af. :p
sila shadap bila on9. kalau tanak,aku suh cmpany intnet tmpat korg stop srvice .ahha




ahhhhh,lega aku dapat merepek ..kalau tak,cam mat pack ta dapat stock jek td..har har..

marilah kita belajar !! majulah industry belaja untuk negara !!

aaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

6 comments:

Fiq Vertigo said...

asek2 letak gambar baby ko ingat cute keh?


huweekkk.. :PP

vampire's lovex said...

hahaha !! ko jeles ke aku x letak gmab ko

hiro said...

kikiki.

vampire's lovex said...

hiro :: syok nmpakkkk

MIA said...

marilah sama sama kita back up sesama sendiri esah !

vampire's lovex said...

mia :: fighting !!