Thursday, January 13, 2011

nak cmne lagi ??


beli berokbroadband susah..tak beli pon susah..
dah beli,nak loading punya la lmbat...5minit lpas org lain komen baru aku leh reply komen tu,.kntOi la intnet umah aku slow gila tahap babun..hahhhh demm
..nak cmne lagi??
bayar sewa umah pon susah,tak bayar sewa lagi la susah..
kan aku da bayar duit tu mggu lepas,jgn la tnjuk muka da.xde privasi lah gni pakcik.
apa kata kita share je umah ni,sy memg sewa umah ni sebab nak pkcik dtg hari2 ke umah ni...huhhhh 
nak cmne lagi??
gedik susah,tak gedik susah ke?..
arghh ayat paling aku demmit sejak umo aku 6 taOn. gedik=apakah?? kesah lak aku ngan kisah semasa cmni? pegi la mamp huahuahua
nak cmne lagi??


comel susah,huduh tu tak susah lak??..
comel tak susah,,nnti kawen,anak kompem comel..hahh,lari topik aku..jom kejar topik balek..  
nak cmne lagi??

sejuk susah,panas lagi la susah.. 
berpeluh2..x minat aku..
.nak cmne lagi??
ada pakwe susah,takde lagi la susah.. 
nak solo sampai tua ke?... 
nak cmne lagi??

pegang buku susah,kalau tak pegang lagi senang kan?
naseb la kantoi exam kalau x pegang buku dari skrang,hmm
..nak cmne lagi??
 
inilah persoalan rakyat kipassusahmatikoreaterhebat di abad ini.
jawapan /konklusi :: persetan apa orang nak kata,janji ko tak tru identiti org lain and tak hipokrit !!
itu dah cukup~
majulah hipokrit untuk negara..erk!!

7 comments:

Fiq Vertigo said...

nak..jangan tensen2...

chill2 sudah..

vampire's lovex said...

tak tensyen pon..tekanan mental jek..erk !! haha

aHmaD kHUzeRIE said...

pkai berokbad pe??mybe sye bleyh tlong cik vampire???hehe

Shina Jelita said...

yea.. hipokrit untuk abad ini.
nak camne lg kan?

vampire's lovex said...

ahmad khuzerie :: broadband yg jnama tarak ong maaaa...hua3





shina jelita :: hai jelita :)...emm tu la,nak cmne lagi??? hee

Tuan Penasihat said...

sayapun serbasalah gak. tolong tolong. try klik link kat bawah tu.

http://sayasalahka.blogspot.com/2010/11/serba-salah.html

vampire's lovex said...

tuan penasihat :: meh nak tolong haha