Thursday, January 20, 2011

unsangkaable.

Salam. 

pengumuman.esok aku takda class.cuti okey.
perasaan aku bila takda class amat lah gumbira tahap bapok jdik pmpuan sejati.ahah.
jadi nya,malam nih aku berazam dengan berkobar dan berkipas-kipas takmo tidoe ohh.
tapi nya,aku udah jnji mawu bangun awal besok,nak gi pasar. 
heyy,jgn ingat gades comel comel kah? kakaka. tak pegi pasar okeh.siap menjaja lagi kat pasar ituh. hue hue.
disebab kan perasaan hepi yg amat sgt esok cuti.aku pon dengan takbur post kat fasebok yang bertulis begini yeh.
" wohoi tak ku sangka esok cuti ,ada sesapa jeles??" 
walopon gaya nye seakan-akan batak sebab gaya mcam tak penah dapat cuti.padahal cuti hujung je pom.ehehe. terlebey suda.

lantak lah apa orang nak kutuk.do i care lak kan?? cuti itu syurga tahu? syurga dunia jek la adek-adek..=.="





perkara-perkara yang tak berapa nak wajib aku akan buat esok adalah..
1- tido . stat malam inih,smpai pukoi 12 tgh hari boley? wahaha. tak bagus okeh tdo lama2..bisa huduh gitu. sapa tdo lma bangat,sila la betobat yeah..ehem,mngata diri sndiri ke? :p
2- online . bila dah online,aku akan masuk terus ke dalam lptop lalu hidop lah aku dgn bahagia di dalam dunia sndiri.


3- baca buku? emm,ni kalau boleyh letak tepi sikit,hujung2 cuti baru baca.hue hue.tahu dek mak aku,mau kena cubit2,malas mngaji. =.=" ampun mak.
4- bejalan/bersiiar-siar/berjimba.
 . tapi enn,mggu ni tak bejalan kot sebab nye,mggu depan da nak cuti pnjg.yahoo.com yahoO !! cuti lagi..tetapi !! lepas tu ada exam mid term la plax.
aku tak puas hati btol kenapa lah wujud nye sistem exam . tak suka haku,exam2 neh. hate it.






hmmm.tu je la kot plan a.k.a jadual cuti hujung mnggu aii ye abg-abg..ahaha.
kalau ada sapa2 nak belnja aku makan,helo2 je k..gerenti okeh. n_n
 cadang esok nak sarapan kuceng-kecik cicah milO..auwww...nyamm nyammm..

shortnote:: 
sedang berjiwang dengan lagu melda ahmad-kimia. layan woO.
hai oppa matahari

13 comments:

MIA said...

HAHA. weyh housemate, bertaubat lah !

vampire's lovex said...

mia :: insaf..sob3. :(

MIA said...

bagus housemate aku ni. HAHAH

Hati Batu said...

siap ad jadual lagi..hehe perancangan yg best..smlm sy pn jln2...lme x jln2..hehe

vampire's lovex said...

mia :: biasa brO..ahaha. memg baguszzz..









hati batu :: jom jalan2 esok..hehe

Fariehan Ibrahim [LBC] said...

adeh, ang mkn kucim ka wei?
jgn, depa xb'dlh dlm hal ini. =PP

pape pom, camat berujum mggu. =)

misz nana said...

sonok lah tu :|

vampire's lovex said...

Fariehan Ibrahim [LBC] :: hue hue.. yeahhhh !! mari bercuti...wooo woo...


kuceng buat biskut ehehe..











miss nana :: shuke laaaaaa...:)

VIVIAN said...

yeah! cuti...! have a good rest!

hiro said...

hai pelangi.

NOOR FATIN said...

study la~~ hehehe

vampire's lovex said...

vivian :: yeahhh. holiday everyday..nguahahaha









hiro :: hai











noor fatin :: ahakss...im trying. :)

Mr. TN_SkY said...

wohoho...lanje makan~

Newbies Susahkan Blogger Senior?