Tuesday, January 25, 2011

Sengal Zone : Saya Takut Doktor !


salam with lOve ~
jawab pon kena with lOve gak okeh :)


tadi,baru beberapa minit yg lepas,aku ada pergi bertandang ke blog ini.....
lihat rajah di bawah


yeah,sengal zone,bukan sebarang sengal..
bukan kontes pon tapi cam bgi idea kat sesapa yg takda idea nak tulis entry apa enn malam nih.
jadi aku dengan riak nye join gak. hahak.


saya takot doktor gigi.
yeah,memang doktor gigi kebanyakan nye takde gigi taring atau gigi buaya yang boley membahaya kan nyawa aku,
tapi aku amatlah ngeri lagi seriau bila orang citer pasal dorang pegi jumpa doktor gigi.
orang lain yang pegi,aku yg seriau,hue hue..ni over nama nye.
ngilu ok.tambah bila dengar orang bercerita sal wat braces/pemeluk pendakap gigi.
mcam budak class aku,kami satu class pnggel dye dentist si braces. 
sedap enn nickname dye:)


okay,hari tu dengan rasa ingin tahu yg sgt dewa,aku pon suh kwan aku fiq tny dentist si braces ni,

fiq :: sakit ke pakai braces,
dentist berbraces :: sakit gak ar masa mula2 tu sebab 4 btg gigi aku kena cabut,. 
EMPAT ok.byk tuuu..dah arr gigi alexander graham bell garham betul ke aku eja neh =.="..abaikan.

 fiq:: kenapa kau nak pakai braces?
dentist berbraces :: sebab gigi aku tak align..ada taring yg tak reti masuk barisan,
erk,terasa aku.aku pon nak pakai gak weyy,sebab gigi taringsiuang aku tak reti masuk barisan ni.

 fiq :: doktor bagi bius tak masa nak cungkil keluar gigi garham tu?
dentist berbraces :: tgk gak ar,bius kot. aku pon lupa.
haaaa,time dya cakap kot ni la,aku nak pengsan seminit. weyyy tolong la bius.biar pngsan sejam masa kna cabut gigi tu pon xpe..mak rela nyahhh.


jadi selepas menemu borak dengan si dentist,aku pon maseh lagi pening nak pakai ke tak pemeluk pendakap gigi tu.
aku nak gak gigi yg berbaris cntikkkk cam line askar2.hahah..


ok aku da merepek.
encik sengal.. tolong la takot dengan doktor gigi gak okeh. 
xde la aku takot sorg2 je.at least ada gak geng.huawawa


tak vampire gak enn kalau takde taring. hak3.
i lap u taring :)

notakecik::
aku tak cakap dengn syafiq (dentist si braces)
sebab aku jd pencatat ala2 wartawan ntv7. kah3. *tipu*

3 comments:

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

hehehe kau kelaka !

Cikin said...

lalala ~ kalau doktor tak bg bius , bius balek doktor tu .

MIA said...

hoi, bakal doktor pun takut dr ke ? sengal lah kau housemate oii. keh keh keh