Tuesday, January 25, 2011

exam datang lagi~


assalamualikum~

berhubung tajuk di atas.exam datang lagi.macam dora datang lagi.
 
bila exam datang tanpa diundang, aku pon rasa macam nak balik umah tanpa diundang tetiba gak.
 
selamat umah jauh jek,kalau tak,jangan tanya kenapa aku dah tidur lam bilik kat umah malam ni. ahah

gedik betol la sapa yang ejas jadual exam mid term aku nih.
 
apakejadah nye buat exam lepas cuti.
 
x feel arr cuti cmni. dah la first time nak merasa winter break. 
student first year la katekan.huk3.
 
cmni jawab nye,dok umah bukak buku 48jam arr. 
kalau rajen..dan mungkin kena wajib rajen,kalau nak result gempak starz
 
orang lain,suma exam sblom cuti,baru la syok cuti Oi.
sedih arr cmni.
 
memang saje je kan lecturer buat exam lepas cuti..wawawa..
 
 
 haaa,ni sapa lah pulak enn,g wat statement cmni??
tak baek ok.mak ittew marah Oo. sumpah gedik
study itu best.
hntu mana la rasuk aku suh taip study itu best.huhu 
 
 
 
 ayuh belajar. belajar itu chOmel. =.=" comel lah sgt kan. :p

12 comments:

nub said...

ceq pon malas.....huwaaa

vampire's lovex said...

nub :: jgn nak mals sgt haha

MIA said...

exam ouh exam. jom ah study housemate oii =..=

fiqvertigo said...

doll tu tak study..dia tgk cermin jek.. hehe

NOOR FATIN said...

comelnya meja study tu. hehe

blaja rajin2 k!

Tuan Penasihat said...

belajar rajin rajin, nanti jadi cam TP. hohohohoho.
Tapi betullah, awat yang buat exem lepas cuti. fail betul..

Aqila Safuan said...

ha ha ha .

biasalah . u mane tak suke tgk pelajar ney buat muka bengang . : ) chill jaaa.

paradoks hati said...

jangan malas2 :)

IFA Athirah said...

whoa.apsal awal sgt exam ni?ak tgh brcuti lg.hehe http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

mie said...

jangan malas2..
study molek2..
ehehee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wendu nak examm hoiiiiiiiiiii

ieMa ackLes said...

gluck erk, jgn malas..
(^_^)
>>cett nak nasihat orng konon..