Monday, January 24, 2011

dan bila.....



Salam..
 
nak ngadu jap arhh..

pernah kah laptop anda jem/hang/tersangkut/bergayut semasa kalian tgh seronok lagi high mengguna kan beliau?
 
omg !! fenomena lptop jem memang sudah alah bisa tegal biasa bg diri ku. hue hue.
 
jadi,dengan berlaku nya fenomena alam yg sangat mengganggu gugat tahap konsentrasi aku sebagai pengOnline tegar,aku sgt lah murka lagi bangang bengang..
 
otak aku yang sangat ligat bak gasing berpusing-pusing ,telah mncongak-congak apa harus aku buat maa,bagi lptop nih tak jem da. 
 
and sempat jugak aku berbisik dengan diri ku sndiri...adakah.....
 
1- oppa acer aku nih versi cetak rompak?
ada plak lptop cetakrompak enn =.="
 
 
2-mungkinkah terlampau berat sangat kapasitinurhaliza dalam oppa acer inih..
aku save klipvideo korea je kot. untuk movie,sory,xda space untuk anda ye encik movie.

3-munkinkah aku taip laju sangat sampai oppa acer pening dan mual2 lalu jem??
ni kes bajed taip pantas gila arr.. padahal aku skang taip tak sah kalau tak tgk keyboard oi hak3
 
 
apa-apa pon,oppa acer,i lap u,plizz jgn jem selalu ok.. kalau tak,,insya allah akan ku rendam mu di dalam sungai nil.
notis untk oppa acer :: tempoh beladiri sekitar tempoh 36jam nih. hak3.

kembali kan senyuman manis ku seperti masa dahulu oppa acer !!
jgn hang ~


notakecik ::
aku memang tak gemar gadget2 yg ala2 mintak buang ke sungai je nih.
sblom nih intnet,skang lptop lak,esok nfon mungkin? arghh @_@

8 comments:

MIA said...

try panggil dongsaeng acer, mesti dia tak merajuk. cer try cer try HAHAHHAHAHAHAH

vampire's lovex said...

mia :: hahaha...hyung ok gak pew..

Fiq Vertigo said...

mencanak naik folower ..

aishh..

aku pon merangkak woi...ahahhaa


ko byk simpn klip u-know-jizz

pdn la hang..

hahahaa

ieMa ackLes said...

ni mesti byk dload movie ni....

Deeyaudeen Sabri said...

haha.. x defragment kot :)

Shina Jelita said...

betol kata din..
malaih nak defragment kot..
sebab tu jadi slow ...

i love you oppa acer =P

JIJI YU said...

ko gune acer ek..baru aku tau..

Juli said...

susah la tu nnt nak wat esemen tuu haiiihhh