Friday, January 14, 2011

can't nobody


can't nobody hold us down..
can't nobody hold us down..
cause we keep rockin' till we down.. 
rock la sangat =.="
 -can't nobody-2NE1-
mukaddimah kali nih agak berunsur ilmiah .. 
agak bangga degn pncapaian otak aku skrang.. 


weyy !! tetiba aku teringat nak tulis hal phobia aku dengan encik labah-labah dan ahli keluarga beliau.
aku baru perasan yg aku takot tahap gila babi nye ngan serangga ni serangga ke?? =.="



lokasi :: bilik 305,,kolej mara kulim 2009
mangsa :: aku,rumet (aina bukan nama sebenar)
penyelamat :: budak bilik depan kawan lama aku jugak.



hari ahad adalah hari gotong royong sedunia. aku memang suka dok hostel sebab tiap2 minggu ada gotong royong.. sukeee nye aku.. =.="


disebab kan aku tinggal bdua je kat dalam bilik yang sepatot nye 4 orang tinggal,..
memang penat arh nak wat keja yang memerlukan 4 org nye kudrat.
naseb baek aku taff,so small matter je bai kja2 kemas mngemas nih.
masa kemas2 tu,baru lah aku perasan yang bilik kitorg ni,,
bukan ktorang je yg bermastautin,tapi beberapa family bahgia labah-labah yang lain stay bersama-sama ..
aku syak nama saintifik labah-labah ni ialah slim-lagi-cantik-spider.
sebab apa aku yakin yang itu adlah nama saintifak mereka? kerana.......
4 kaki mereka kurus,pakai skinny memang cun..
4 tangan mereka halus,pakai singlet memg aumm..seksi siOt
body mereka aku tak sempat nak usha sebab sesaat lepas aku nmpak beliau2,aku terus ajak rumet aku blahh dpda bilik tu,..
sepantas intenet coverage kat cni pantas ke =.=" ...
mintak tolong jiran-jiran yang baek lagi ayu,tolong buang kan sarang dan banglo mr.lelabah dan kerabat nye.
selepas bebrapa minit berhempas pulas,maka bersih la bilik kami dpda mr.labah-labah...
kami pon hidop bahagia ...
wahhhh...hepi ending..




hal phobia tu,aku tak boley dengar orang sebut perkataan tu pon.
kalau dengar,cam tetiba aku rasa jntung berdegup kencang.. can u feel my heartbeat??
walopon aku berjuta-juta kali gnda besar dpda mereka,tapi aku tetap gusar n kucar kacir bila nmpak mereka.
mak aku pon pelik bila aku gitau yang aku takot labah-labah sebab yg mak aku tau,sejak aku terjah dunia ni,aku xde plak dikesan mngidap pnyakit special ni.
so,aku dalam proses nak menyayangi + memahami jiwa mr.lelabah tu skang.doakan aku bejaya =.="
ketakotan aku terhadap labah2 lebih tinggi dpda aku takot kat pingu berdarah bwah ni..
korang mesti takot ngan pingu berdarah ni kan?? ..kan??





p/s :: skarf kesayangan aku hilang..ada sesapa terjumpa,sila contact sy. tQ.





9 comments:

Fiq Vertigo said...

degik yg amat kamu nie


husih!

MIA said...

HAHHAA. phobia sampai sekarang ye ?

vampire's lovex said...

fiq :: huishhhh.....







mia :: phobia selagi ianya bernama lelaba....har har...

alexa yussida said...

kekeke macam adik saya takut segala jenis kumbang labah segala adek bradek bnda alah tuh la..bole meraung satu kkg dgr..=.='

jum undi alexa kalo rajen...tq

http://gayahspears.com/masa-untuk-mengundi/

vampire's lovex said...

alexa :: ajak adek buat clubtakot kumbanglabah ok?? hehe


insya allah :)

za petrelli said...

hahaha

vampire's lovex said...

za petrelli :: suke ye

! Encik Nakal ! said...

uishh~~very danger..dangerous~~hakhakhak

vampire's lovex said...

encik nakal :: ahahaha !! dangerous sgt !!