Saturday, January 15, 2011

my little princess



pada suatu malam yang sepoi2 awan berarak,,
tersebut lah kisah seorang princess yang kelaparan.
eh jangan ingat princess-princess ni tak penah kelaparan ok,walopon bapa princess adlah raja yang kaya raya bak hantu raya dan jalan raya.
jadi ye,berbalik kepada intro kita tadi,princess ni sangat lah kebulor bak kata omputuih..
beliau pon memberitahu dan menjerit  ke arah dayang-duyung beliau bahawa beliau amat lah lapar tahap orang tido disorong kan bantal.
jadi dua orang dayang dan duyung princess ni pergi la masuk hutan mencari makanan yg halal untuk di campak ke dalam mulut princess gediktakretimasak tu..




#di bilik princess#

sementara menunggu kepulangan dayang2 ..
princess pon membuka laptop lalu meggodek-godek file "korea".
maka terjadi lah penghayatan dan obses tahap maksima princess terhadap BEAST..
alah,group yg baru2 ni datang malaysia di bawah bayu tu.
tak tahu takpe,jangan panik,tak masuk exam pon.ok?..
pasni kencang-kencang bukak tab baru,taip google..
then kelik je googleimage.com__letak kata kunci BEAST.
selamat mencuba :)




10 comments:

MIA said...

HAHA. princess tu sah sah kau !

nub said...

mangsa digigit na...haha kretip2

vampire's lovex said...

mia :: hahaha !! akulah princess..






nub :: haha dah kena gigit na...

plumpy.tootsie said...

gi kwang mmg hensem.but i love yo seob more.LOL

vampire's lovex said...

plumpy.tootsie :: omg !! sama....tapi xpe,,i rela beralah...haha...minat junhyung skang,,the rapper..:)

hiro said...

lapar...

vampire's lovex said...

hiro :: kedai no21 bukak lagi tuu...g oder cepat.

hiro said...

nk awak masak...keh2..

vampire's lovex said...

hiro :: harap bersabar. cafe ala carte dalam proses pembinaan. har har

hiro said...

kafe dlm bilik.