Sunday, January 16, 2011

baek punyerr =.="


woi bangun-bangun..dah pkul 12 lebeh ni.tanak bangun,aku pukul gak japgi..-housemate1

kita kena present kol bpa neh? man cakap rubuq/setengah jam seblom praktikal biochem nanti..-housemate2

aku-hmm...aku takmo g class boley? rasa mcam pregnant pening2 lak.. =.=" cakap lam hati sudey..


****************************************

tunggu bas pendek..


apahal time aku nak cepat gini la sume bas pendek nih nak penoh.cam berok je.
bas pendek yg sesak lagi padat dan sendat,sila jngan berhenti depan muka aku k,mood tak baek nih.
bas pendek single kosong je leh brenti amek aku and the gang.
ok.10 minit tggu bas pendek,ada pon bas yang kosong. terus ankat tangan ke langit lalu mngucap kan alhamdulillah.. baik tak aku wink*wink n_n



dalam pesawat bas pendek aku amek tempat duduk last skali.aku duk sebelah tingkap.amek angin pagi lah sgt kan,matahari pon tegak atas kepala ...angin pagi bagus untuk mata,hidung dan mulut,adek aku yang umo 3 taon tu la cakap.aku pon tak pasti. =.="
sebelah aku,housemate2..
depan seat kami brdua,ada kapel yg nak kata tua,tak tua sangat.
housemate1 lak duduk kat kerusi single walopon sudah terang lagi bersuluh yang dya ada boipren.
depan beliau ada sorang pakcik.kerusi single gak.



bas pendek pon bergerak dengan comel nye..
sampai satu hentian..sorang penumpang lelaki tua naik.- tua sebaya atok adek aku =.=" -
lalu,pakcik yg duduk kat seat single depan housemate1 pon bangun bagi laluan tempat dye kat pnumpang yg baru naek td.
dalam hati wahh baek nya pakcik ni.



pakcik yg duduk tadi bngun pastu pergi hadap kan badan dye betol2 depan housemate1 ..
aku ngan housemate2 tgk je la,pkcik tu nak wat apa sebab mcam xda apa yg di musykil kan..alah,setakat nak bdiri-pegang-kerusi-nak balance badan.apadehal kan??
tengok lagi.. tiba-tiba !!
tangan pakcik nih mcam meraba2 poket baju dya and lebeh tepat lagi seluar dya.
housemate2 pon bising2 cakap 

-woi org tue x sedar diri ! ko watpe?

-H1 !! dye wat apa kat ko?

-cilake pnye org tua..bla bla.

sekali,pkcik gila seks ni pndang blkang wat isyarat shhh(suh jgn bising arr)
pastu dya pusing badan dye betol2 depan housemate2 lak.aku kan dok kat tepi tingkap,so jauh dpda pkcik GS tu.sekali dya tukar target lak.bodoh tol
depan mangsa a.k.a housemate2 ,dya raba2 suar baju ala2  nak bukak zip suar pon ada.gila ah org tua nih
apalagi,gelabah ayam ar housemate2..mau tak gelabah,org tua nak wat freeshow .
org nak gi class pon jadi sewel.cilakak

maybe kitorg tak bagi kerjasama yang baek,pakcik GS ( gilaseks ) pon turun kat satu hentian.




yang aku pelik,cnductor ngan orang2 dalam bas pendek tu tak bagi respons pon napa kitorg kepoh2..
maybe sebab kitorang bising2 dalam bahasa melayu kot =.=" org arab mna paham malay dol ..tapi at least,tnya la kenapa? ada ulat masuk baju ke? huhh..ahh tak kesah lah,jnji bg respon sikit.
bengong tol.selamat takde kmlangan jiwa yang terok sgt lepas tu.




FYI pakcik tu bau busuk gilak !! nak termuntah aku bau. da la aku perut kosong + ngan bau semen dya kot = boley buat aku nak termuntah bertubi-tubi.



moral of da value berhati-hati lah.
lepas ni boley bawak gunting dalam handbag,kasi potong .=.="






moga2 pakcik tu bertobat..bertaubat lah pkcik sebelom ke batu dua.
pakaian kami ber3..baju muslimah gitu..x sendat ketat. =.=" dugaan.. :(


huhhh..penat aku nak menaip entry pnjang cmnih.peluh2 jari akuh yg runcing lagi lawa ni..wakakak ...
paham kah anda?? kalau x paham,buat2 la paham ye..huhu


9 comments:

Fiq Vertigo said...

aku pon rasa bau semen dia wehh..
semen basi dah uzor..

kassummak punye atok tue

MIA said...

damn damn punya orang tua.

vampire's lovex said...

fiq :: kan??? aku kompemmmm itu bau semen dya. hakkktuihhhh busuk

vampire's lovex said...

dr mia :: memg demmmmmmmmmmmmmm ...

hiro said...

risau risau risau...akan keselamatan awak.

vampire's lovex said...

hiro :: patot risau pkcik2 cni meninggal sblom ajal..(kna sunat lg skali) hoho.

hiro said...

pak cik tu mmg rindukan nyepak sy.

JIJI YU said...

muaha..layan musim sejuk kot pakcik tu..

vampire's lovex said...

hiro :: rilek-rilek..ahaha. macho la kunun tuu??? wakakaka..










jiji yu :: hua3..tak dapat dikenal pasti... pkcik tu sengal