Saturday, January 8, 2011

entry sebelom stadi


oLaa !!
hari ni hari sabtu,smalam jumaat,esok hari ahad !! ouhh,memang tak la aku nak sebut hari ahad tu..

hari ahad = hari kena bangun awal sebab ada class..
apa kata malam nih aku doa2 mintk esok kerajaan mesir bagi cuti umum untuk semua student medic di zagziq..
ahakss..kompem ramai yg suke ye kalau benar termakbul doa ku itu..i know that. .
okay,ekceli aku nak tulis sal ketensyenan aku yang suda mncapai tahap impak maksima sejak dua tiga empat lima menjak nih.. 
kenapa?? 
sebab nya ye encik encik,puan puan yang jelita lagi ayu ..sebab intenet umah aku memang lah sangat2 lembab ibarat siput sedut okay..
sila abai kan gmba nih jika ianya dapat mengganggu sistem peranakan pencernaan anda..harap maklummm.

so,aku tanpa di paksa2 telah merasa tensyen ya amat dasyat tahap dewa langit ke 2105 ..
tahu tak dewa cmne ??
(aku pon sebena nye ta tau nak describe cmne dewa tu hak3..)
yela,cuba kalian bayang kan,kita ni punyer la semangat ala2 macam first time nak daftar tadika kan nak chat ngan sahabat2 kekasih atau bahasa batak  english sebut boipren di malaysia tuu,tetiba intenet lak on off..
omg !! time tu rasa nak gi sembelih keldai  yang hidop di seluruh zagziq.nak wat aqiqah.
wat aqiqah untuk sape? hmm itu yang aku musykil sampai saat nih..
tapi !!! bila he is my hiro hero tak online,secara automatik intenet nih berfungsi dengan jaya nye..memang sgt lah demm kan.
bila dugaan cenggini enn,aku hanya mampu mengangkat tangan ke langit lalu berdoa agar di tabah kan hati dan di waraskan akal tunjang fikiran..
amin..
(terserlah keayuan lagi baik identiti aku yew,dalam ayat last nih..har har )



ni jek aku nak citer hek hek..
papai adios ~




4 comments:

MIA said...

tidurlah mangkuk oii. HAHA

vampire's lovex said...

mia :: jap lagi la mangkok tgkat oii..haha

Fiq said...

sipot tu buat gulai wehh.. kang laju je sedut! zupp!

vampire's lovex said...

fiq :: ko je makan k.