Saturday, January 8, 2011

tiido..sleep..tido..sleep


watszup.. 
kembali bersama imej hip hop

yaww.. nak tnya ni..ada tak sapa2 yang tak suka tidO. 

sila ankat laptop,pastu hempas kuat2 ..kahkah

mengapa ye aku dengan rasa takbur suruh anda berbuat demikian?

sebab .................
aku kompem for sure yang sume makhluk di muka bumi menghijau lagi subur ini sukak gilak tido..
percaya lahhhh...merayu gila kalian setuju..:p..kalau x setuju sila hempas laptop seperti arahan di atas..TQ

aku selaku ahli tetap atau lebih tepat lagi,ahli kipassusahmati sleep-like-a-baby-club.
dengan ini mengisytihar kan aku suka gilatahapnakmati tidO..
actually ye adek-adek,akak-akak,abang-abang hnsem sekalian,tido nih bagus untuk kita Ok.
sebab apa ianya bagus?

sebab nye ialah ::

-mengurangkan stress

-mengurang kan pencemaran bunyi.
.ini khusus bagi orang yang mulut nye bercakap 28jam.

-mengurangkan dosa... 
sebab masa kita tdO,mata kita tertutup,so takde la nak mengusha benda2 tak berpaedah spt gmba2 artis porn  korea yang seksi2 tu..at least kureng la jugak dosa2 kecik tu enn..

-mengurangkan rasa mengantuk semestinya har har..



okay,cukup sahaja sampai d cni ye,ceramah motivasi  kita berkenaan tidOe.

pengarah club aii cakap,lain kali lah pulak ye we all share paedah2 tido nih.

kata nya ..tulis banyak2 pon bukan ada orang nak baca ..:(



okayh..jumpa lagi di masa dan hari yang lain.. 
tetiba ternampak katil buat tarian inul ajak tido..ngahaha..
selamat tiduran..majulah tido untuk malaysian.. 
aja ! aja! fighting !! n_n 



baby nihh tido ke senyum?? yu alls rase cmne??
aku--no komen...
bantal-say-come-laptop-say-blah-la-kau-tido-jom !!! :)



 

4 comments:

MIA said...

hebat 2 entri 1 malam. kah kah kah

vampire's lovex said...

hahaha...!

Fiq said...

ehh ehh sama la kite..

u tdo cam balak kayu ..

tdo diam jekk...


ahahahahha

vampire's lovex said...

fiq :: ahahaha!! aku bet malam nihh ko lg arr x ley tdo