Friday, December 24, 2010

terapi cara vampire's lovex


terapi jiwa bersama vampire's lovex.
bukan nak ajak g hisap darah di leher sesapa oii.
just nak ajak terapi jiwa secara damai tanpa sebarang pertumpahan darah.
check it Out. >.<

sambel tu,dengar la lagu arctic monkey-baby im yours

























 rasa nak kiss je baby2 neh..urghhh. mmmuahx
okay !! *tarik nafas..hembus nafas...  tenang jiwa haku pas tgk muka2 innocent baby nih.
lau tak tenang gak,gi baca al-quran + smyang sunat 2 rakaat . arasso??
~lalalalalala~
p/s :: bg sapa2 yg da berANAK,,adalah lebih baik pergi mnjaga anak2 anda dpda mengusha gmba2 baby di atas. wakaka

and bagi yg belOm berANAK,jgn tengok lama2 sgt gmba bayi2 comel nih sebab nnti x pasal2 jiwa nak anak mendadak2 naik. haha

11 comments:

hiro said...

xsbr nak anak ke?

vampire's lovex said...

ada diskaun x skarang?

Fiq said...

kalau terberANAK macam mana..?

vampire's lovex said...

fiq :: kau terberak..rilek...rilek..

jgn risO

MATAHARI said...

comel anak2 tu. :P

vampire's lovex said...

bakal anak2..haha! comel ann

alexa yussida said...

comelllll.....kawaiii giler...mmg mndadak nk anak..hehe:P

p/s:tension stdy la,tu pasal duk godek2 tuka header je keje..hobi:p hikhik

vampire's lovex said...

alexa :: hehe kawen la cepat,,da nak anak...

yeke,,xpew2,,godek2 la,..comel ouhhh header2..yaw

cinta khadijah said...

oh, rase nak terberanak tgk babay comey2..gerammmm. tol..;p

dilla adilla said...

comelnye sume... mane satu jadi pilihan? :)

vampire's lovex said...

cinta khadijah :: hee dapat anak nnti gtawu k..


dilla adilla :: anak kembar tuu ngn yg lam gmba last jadik pilihan wakakaka..yu suke mna?