Thursday, December 23, 2010

aku dOwn?? Ohh no



aku ke yang memang tak da pendirian?


aku ke yang low self confident?


aku ke yang pikir lebih?


aku ke yang narrow minded?


aku ke yang memang salu pndang diri sendiri sebelah mata?


aku ke yang tak reti nak menghargai apa yang aku ada skang?


aku ke yang .....(fullstop)


memang susah bila kepala hotak asyek pikir bnda yang tak payah nak pikir pon sebenanya.
wat semak + serabut otak.


banyak lagi benda yang boley aku simpan lam hotak aku dpda pikir hal2 jiwa .
(fullstop)


malam yang sengal T__T




tak centre ke hapew aku skang? huarghhhh

6 comments:

Fiq said...

same goes here darl :)

biskut said...

soal hati lagi ker..memang tak dapat larik lah..


p/s:bab hati tanya fiq.haha

xshahidx said...

whinewhore!

vampire's lovex said...

fiQ :: yew darl..

biskut :: soal nye jiwa kacau lah. hati da buang. haha

xshahidx :: waw waw

MIA said...

relax wey. aku and fiq ada. ; )

vampire's lovex said...

mia :: lau korg xde uhh,korg g kedai blakang je enn..aku tahu itu.. haha