Monday, December 27, 2010

gambar hawt


assalamualaikum .. tak jawab dosa .


hmmm,,sambel menongkat dagu yg kiut,,berpikir2 nak tulis apa ye ..sebab cam da lama gak aku tak update blog ni,,
aku syak ada 2 3 family labah2 da wat banglo dorang kat blog vampire nihh...grrr..sawang bai !!
eksyeli ai malas la yuu,,nak update belog inih,,sebab virus m a l a s sudah melanda setiap rongga badan..s,ai x besalah euwwww...haha *gedik sudaa
hari ni yaw,kita akan belajar mentafsir mimpi gambar yaw..


ini bantal nama nye :: leuw port ...tapi mudah dipanggil dgn nama bantal-bagi-penampar-free.

jadi,kesimpulan yang sifu leh wat kat cni yaw,mungkin d masa dulu,pembuat bntal bentuk tapak kaki rimau 

penah kena cakaran rimau gitu...grrr..ganas..ganas.






kuceng ni gelak pas membahan best fren dya yg kat belakang uhh..muka nates gila dye gelak,,tapi kiut..aummmm.. >.<

biasa la,,zaman remaja ni la zaman untuk membahan kawan2..nnti da beranak,kena jaga adab gitu..

lau aku jadik kuceng blakang.,sumpah rasa nak membunuh mkhluk tuhan kat depan mata je tyme tu.





ini nama nye xde keje tapi nak jahit jugak,,degil !!..takde bnda lain kot dye nak kait ngan bulu2 kambeng biri2 tuu..

dpda jahit wat bentuk makanan,baek  la pegi masak yang real nye..leh jugak bagi aku makan..

ye dak?? haha omg !! aku da terkena virus + trdemark  haji hiro





kecik-kecik dah lawa,besar nanti jelita cam vampire's lovex ye dik..wakaka >.<

ok petama skali,kita usha mata dya yaw,mata dya memandang ke arah kamera bermaksud gadis genit nih,berani untuk menonjol kan diri..

sebab apa?? sebab,orang yang berani eye to eye ialah orang yang sgt tinggi keyakinan diri dye yaw..eye to eye d cni yakni eye to camera la jgak yunk..

 bunga d tangan tuh,,tafsir la sniri yaw,,sifu da krem jari nak menaip neh..hek3


haaaa,,ni yang paling aku takot bila mak aku and kroni2 nye (adek2 ) aku meluah kan rasa hati beliau nak membela kucenk..

aku riso,adek aku yang bongsu tu simpan kucenk dalam mug kesayangan..tak sanggup aku oii !!!

jadi nye,aku telah menolak usul mak aku mentah2 yaw.. mngenai hajat beliau mau menternak kucenk tu..

FYI,,adek aku yang bongsu baru berumur 3 taOn yaw,tapi otak dya sgt kreatif bila duduk berdekatan binatg2 yang kiut-tak-kiut neh...

and aku risau dya wat perkara2 yang tak tercapai akal aku nak memikir nye..

plus,,aku x minat kucenk yang manja + gedik..euww so sucks...


yeahhhhh,,ni gamba kuceng paling style yang penah aku nengOk yaw..
kucenk ni bisik kat aku...
 "yo,yo wats up der,,lek lu sap kok der,,jangan tiggal aku der,,aku nak g class gak tapi bia aku abes gosok gigi dulu yO "
 patot d contohi yaw,,kuceng pon nak p skola..





okay..sampai d cni je class mentafsir gamba yaw..

nnti ada apa2 masalah gmba,helo2 vampire ok,sumpah x dapat nak tOlg..hak3 :p

vampzzZZZZzz...


6 comments:

Fiq said...

sapelah kawan ko nie..

gyahahahhaa

semakin hari semkain lawak, apa rahsea cik adik?

vampire's lovex said...

rahsia nye makan lahhh kicap buatan ustad pujaan kaw...hikkk

hiro said...

lawak betul awak..sukaaaaaaaa..haha

vampire's lovex said...

hirO :: huhu...sengal ..han jgn han...hahaha!

MIA said...

HAHA. weh vampirESAH, apahal kau makin merapu nih ? HAHA

vampire's lovex said...

mia :: haha!!