Wednesday, December 29, 2010

dulu lain...skarang lain


dulu cun,skarang lagi ar cun....

dulu macho,skarang macham..

dulu comel,skarang tembam...

takde yang kekal lam dunia nihhh...

ekceli aku just nak tulis yang masa aku godek-godek atau ayat lebih style lagi,,memunggah local disc D aku,,aku ada terselak terbukak folder gmba masa aku mula2 jejak kaki kat bumi keldai unta neh..

bapak la nerd-cun-x cun-sememeh muka aku wOi..biasa lahh muka-nak-mak-lagi tyme dulu-dulu.. orang arr kata,,aku tak kata okay..



gamba awal2 jejak kaki kanan kat tanah mesir


konon2 cam ni ahh muka tyme tu yaw..tapi versi pmpuan..boley imagine tak?
usaha kan jugak imagine ok..hak3



gamba selepas jejak kaki kiri lak...

okayhhh ni lak gamba selepas bebrapa bulan bejauhan ngan famili yeahh..

dah jadik kental-taff-jiwa kacau kadang-kadang..

usha..jangan tak usha..hahaha..

baranggg baeekkk nye bai .. haha






conclusiaOn :: gambar terlatest menunjukkakan muka2 nak-ayah-lak-nak-mintak-jadi-wali...miahahahaha!!!

+adiOs+


9 comments:

hiro said...

nak tawen.

Fiq said...

sape yg botoks kan muka aku tuh?





















































sob.....
sampai ati ko!

MIA said...

HAHHAA. hang guna botox ka fiq ? astagfirullah. HAHHA

Fiq said...

miahahaha...!

kat mira and nash kasi cucuk breast..

hah! macam kau tak tahu..

miahahahhahahhaa

vampire's lovex said...

hiro :: kawen jgn lupa jemput....

fiQ :: gmba baru nsem tak?? dah tuka lol..haha


nash :: dye nak cakap muke dye mantap lol...wakakaka

MIA said...

HAHHAHA. kau buat apa ? silicon ke weyh ? tak payah lah fiq oiii !

Fiq said...

derrr...


ori ni ngokss..! auuw!

beautiful_rose said...

hehehhe hati sudah berbunga2 ker...nak ayah jadi wali lak =p

alexa yussida said...

gambar itam putih:)