Thursday, December 30, 2010

bersama family


hari ni genap 2 tahun aku berkapel nikah dengan husben aku. dapat la sorang baby boy,baru umo 8 bulan,

comel ke tak jangan tanya la sebab kompem2 nsem+jambu ikot genetik mama dya yang ayu-cun-hot masa remaja2 dulu,hasil dpda tengok korea tanpa henti sejak berumur 13tahun6bulan..hak3

okay nama anak kau aku terpaksa di secret kan atas sebab risau-nama-anak-aku-sama-dengan-nama-anak-kau.

baju fevret anak aii kaler hitam merah gitu,ala2 emo..

tak pelik kan mcam mana baby boley ada fevret kaler walopon fasa bayi d kata kan baby adalah buta rabun kaler.

sebab,yang pakai kan baju2 beliau adalah ai,,his mom ok..

so,aku dengan bangga riak lagi angkuh mnyatakan bahawa anak kita aku suka kaler ala2 gothic gitu..

kaler fevret baby ai nih adalah kata sepakat yang d buat bersama husben aku ok.

dah kata anak aku,so takkan la nak bincang ngan dokter tempat aku besalin dulu lak nak tetap kan kaler fevret anak kami.tol tak?
(sila jawab -betol oii)


tapi kadang2 selalu je aku pakai kan baju2 kaler kasual kat badan dye,yela,nnti da besar takde la beliau 
 kekok sangat nak pakai baju sempoi2 walopon masa kecik2 saloo d kostum kan ngan baju emo-gothic itam merah jek..



okay2 gmba2 di bawah adalah gamba yang mempunyai nilai sentimental sepanjang aku berbaby..
 usha lah dengan mata hati,bukan mata pena. sila abai kan jika frasa yang d tulis tidak bersesuaian.



tahu tak ni apa? meh nak habaq mai,ni hadiah yang kawan aku bagi sempena hari lahir anak aku,kira hadiah aku masa lepas selamat bersalin arr kira nya.


aku tak hengat lak sapa yang bagi sebab kalau ingat,memang aku da karate minah/mamat yang bagi nih..


selamat time tu aku baru pas kuar wad,so tired !! jadi,aku pandang sinis je hadiah ntah sapa bg..btw,thanx yaw..hua3

agak2 la aku minat korea pon,bagi la benda yang berpaedah sikit.


ni tak,g bagi perhiasan sushi bagai..apa,nak wat hiasan atas tv ke hapew,nanti anak aku da boley merangkak-berjalan,d capai nye menda ni,di makan di kunyah sampai tercekik,tak ke pening aku nak kena g bawak ke hospital lak..aiyyak! susah..susah..bepikiran jauh gak aku ni ek..hehehe






ini lak besfren anak teruna aku,merangkap anak jiran sebelah kanan umah aku. tapi maap ler,anak aku lagi comey bai. 500% lagi super comel..
puji anak sniri tak salah kan? sayang anak Oi. >.<



ini lak anak jiran sebelah umah,mummy daddy dye lagik la gothic,kira taiko emo-gothic ar parent budak ni masa belia benci dadah dulu..


and terus dorg waris kan gothic tahap dewa dorg uh kat anak tunggal mereka. itu yang setakat aku tahu la,kalau dorang menipu,kira nye aku menipu you all gak lah yek..kah3




okay,gamba ni sebenanye takde kaitan pon eksyeli.


petang semalam kawan lama a.k.a teman serumah masa belaja dulu..auntie piQa and auntie mia

(aku aja anak aku pggel auntie kat mmbe2 aku *konon moden gitu..sebenanye nak aja dya speaking english dari kecik..hak3 )  


bertandang kat umah aku bersama suami + baby masing2..



amboi,taknak kalah,anak mereka2 pon comel+kiut gak..tapi seperti biasa,anak aku paling nsem+jambu+comel larhh..ha ha ha

FYI anak dorang pon baby boy jugek..inilah yang di namakan cinta takdir..

lalu terjadik lah perbincangan ibu2 muda-gila-korea-di-suatu-masa-dulu merancang nak tubuh kan grup apabila anak2 kami sudah membesar dan mnjadi jejaka terhot di abad mereka.



konon2 cmni lah ye,gaya kami bertiga bergosip..


Ohh demm !!!
(aku sebut demm ni slow2 jek riso kena sound dek laki aku weyy..dya tak bagi wife tercantek cinta dya cakap benda x elok neh )..

aku sangat2 tak setuju dengan usul mereka berdua sebab aku taknak anak aku jadi pujaan gadis2 melesia,nanti tak pasal2 sampai tak tido malam lak dok usha muka anak aku yg baby face *sebab memang baby lagi..kah3..


so,pjumpaan singkat ala2 reunion berakhir apabila suami mereka2 ajak pulang. da gelap kata mereka,padahal masa muda2,kol 12 malam baru ingat jalan pulang umah.. 

 

ok lah,anak aku da nak tido lol...
nyte !! >.<

9 comments:

hiro said...

pesen nak laki cpt2 nie.

alexa yussida said...

alamak fenin pala den..hehe:p

nti kita berbesan ye:p

vampire's lovex said...

hiro :: hmm,,lu pon pesen nak bini cepat2.

alexa :: okayhhh,no hal nak bebesan..wakaka

Fiq said...

hekhek..

nk nama band 3 am bulih?

sebb am baru cerah..ikot walid dia.. walid dia cerah sgt22...1!!

vampire's lovex said...

fiQ :: hahahaa!! sumpah sengal....3am pon boleyyy

MIA said...

HAHA. 3 am ? tak nak aii !

vampire's lovex said...

mia :: haha!! yu je yang tanak..wekk

CGG said...

WAA..
VAMPIRE...

SELAMAT BERBAHAGIA:)

vampire's lovex said...

CCG :: hehe..tnkiu :)