Saturday, November 20, 2010

"kemerepetan.."


bangun pagi mesti teringat nak ponteng class sebab syok sgt tdo ngn saratoga..
::kalau nak tawu,aku ada letak gmba saratoga yg dlukis khas dpda jari jemari plukis handalan *aku la tu.. kahkah

                                                cantek?? hahaha time kaseh ..tma kasehh..lalala~


next post aku cter sal saratoga aku kay..

hmmm,pastu bngun tdo,memg tepat2 siap g gamaah(universiti)..
naek tremco.. g class pkai selipar sudaa..so,sebab tu la kaki aku kna habuk2 n gatal2..huhhhh..
tapi xpe,balek umah paw losyen fiq n nash.. tnkiu2 korg oii


sementara nk tggu tremco ,,kdg2 cuci2 mata jap kalau2 ada snior bru kuar umah gak
yewla,bru bgn tdO kan kna la segar2 kan mata...exercise..
segar la sket mata nih,,lau x,mata ala2 korea sepet..
                                                      sepet~


tremco,kdg2 x sempat nak naek dya da gerak,pehal ntah,dye ingt nihh jepun ke korea nak rushing2??
rilek suda..kata aku lam hati..
n masa ni la segala ilmu mencarut yg aku tuntut masa skola asrama melaut2 kluar.
ampun mak, janji lain kali x mncarut da

masuk class,
tengok sekeliling sebab nak tgok sape datg pling lmbat hri nihh...



rehat time,masa untuk bejalan2 ke cafe ...


hmmm,,usha mamat arab yg bwajah ala2 melayu memg hobi aku di kala ini..besttt~
tapi lee dong wook tetap di hati..
saranghae...sarang sarang...bla bla bla
kamus haku_suka::: 
-saratoga ialah sejenis selimut yg seakan2 toto tetapi lebihh gebu dan selesa bebanding toto d mlysia..
p/s: kalau toto pon tatawu gak,....astaghfirullah al azim n_n
-tremco ialah van yg bekhidmat ala2 bus d bumi mesir ini..
harap maklum sekian...

4 comments:

Fiq said...

ah ko...
tak abeh2 gaya somel ko tu!
opss comel!

mana aku ats katil tu...hoo..nak katil bolot sorg eyh..!

vampire's lovex said...

ohhh lupa lak nk lukis..

lain je la aku lukis..

post akan dtg...hak hak hak

hamzah ian said...

pergh.. layout blog ni mcm uncle seekers la.. hehe

vampire's lovex said...

skarang tak sama da..kakaka!!!