Sunday, February 5, 2012

suspen

SAlam.

hai coolblog blog..sihat ke? 

berhubung tajuk,aku cuak suspen betol la bila tengok henpon celcom aku ada nombor makcu aku calling calling. kang aku jawab jatuh kredit beliau berpuluhpuluh baru tahu haaa..

cuak sebab

1-mak tak reply mesej 1 hari yang lepas.

2-misscalled dpda makcu pulak bukan sekali tapi 2 kali..

aku dah pikir bukanbukan dah. 

belom pon reda ke-cuak-kan aku,makcu aku call lagi.

hamboi makcu pon,kot ye nak berjoyah dengan mak,call je la orang malaysia,kemain nak ber-pass dari malaysia-mesir-malaysia. kemain tau. *ayat nak sedapkan hati,sebab aku dah pikir bukan2 dah ni haaa

last tak tahan menahan cuak di dada dan hati juga minda aku pon terus call mak..

rupa nya makcu aku call nombor celcom aku sebab dia tak dapat call mak aku. haih.. 

alhamdulilah,bukan benda pelik2 yang jadi.

                                                        *****************************

benda pelik pelik sebenar nya jadi kat aku di mesir ini. ye.

tahu tak! aku dengan mudah nye terpedaya dengan membeli mp3 cap china harga 20LE=RM10.. 

konon bateri build bagai,sekali balik rumah cas,hampeh tak berfungsi langsung..waaaaaa T___T

tobat dah lepas ni takmo aku tanya benda2 tak berpaedah dengan pakcik kedai gadget . huh bazir duit aku,boleh beli ayam dua ketoiiii.. eiiiii

kbai..

21 comments:

bact. said...

mana?

tak suspen pon

penat aku tunggu

tada pon suspen nya

hang tipu!!!!

H.J said...

padan la tu kena tipu dengan arab mesir..hahha

akoo pae said...

hehe bagus la tu cuak, tande syg.. =p



huu..habis melayang rm10..redha je lerr

DuniakuAbstrak said...

jangan buat lagi..nyesal sekali cukup

Cik TeN10 said...

Haha..kl nk beli gajet2 ni kna hati2 jgn cpt cya sgt ckp apek/amoi kt kedai tu..

Bella Bell said...

alamak. suspen nyewwwwww.


hehehehe.

semutsengal said...

aku rasa mcm dah sploh kali je kau beli mp3 ?



KAHKAHKAHKAH

Fyzal said...

mp3 cap china. standard. dah boleh agak apa akan jadi.

cik bulan said...

apa yg saspen


(-.-)

Tukang Karut said...

ye la kan... jauh... kalau sedara mara telefon ni mesti la cuak.... takut2 apa apa jadi kat family...

Liyana Zahim said...

Huahahhaua.. Nsb bek RM10... Eh adkh RM10 utk matawang mesir sgt mhl? Soklan bijak entry ini..

ghost writer said...

belilah produk tempatan..

Akulah Pak Lan said...

Isk2...mcm2 terjadi no...

tapi biasa la..dok jauh dugaan rindu mmg tinggi

Pembunuh Tanpa Bayang said...

tanya banyak banyak pasti pakcik kedai tak berani menipu lagi.

Cikli said...

bila duduk di kejauhan, bunyi dering telefon yang paling ditakuti, apalagi tgh-tgh malam. missed call pulak tu...
alangkah baik jika sms saja...

kojek said...

haha kesian mak...belilah barangan buatan malaysia, konpem gembira

najmi^^ said...

medic eh? ti kim salam kat abby rahman ngan irfan ismail..hoho

Cangkul Emas said...

ada unsur2 kekurangan vitamin di otak itu namanya.

hahaha.

ayanuts said...

he..he..made in china mmg cenggitu..hangin je kdg2

AkuMuzikFilem said...

product of china..

globally distributed..

ecahZamora said...

china? hihi. biase >.<

ayam? oh em gee, ada kepsi tak dkt mesir? kalau ada sila jemput saya bermastautin di sana. haha