Saturday, January 28, 2012

winter break


Salam. 

salam perantauan dari saya,gadis mesir. hihi

aku tak tahu apesal winter break tahun ni berduyung berduyun-duyun warga malaysia balik ke tanah air.

nak halang dorang balik malaysia macam tak logik pulak kan. apesal aku tetiba nak halang dorang. hue hue nampak sangat jeles.

jadi nye tinggal aku dan segelintir gadikgadis berserta jejaka malaysia yang hot nak mampos tertinggal di bumi mesir ni. kah kah

sudah la ramai balik malaysia,yang di mesir ni ada pulak yang pergi mengembara ke mana hala entah. ke europe bagai. 

siap up dekat fesbuk,lepas tu aku komen taknak reply. rasa nak lempang je. heh. sombong betol. 

yang aku nak emo bagai ni pehal? *tampar diri sendiri

ok lah tu je aku nak lapor siaran langsung dari mesir,bumi piramid. 

kbai. wekwek

 kan best ada penguin . boleh suruh dia masak sushi. =.=

21 comments:

Cik TeN10 said...

haha.. actually kan aku nyesal gak sbb tak balik time weinter break last month.. bekalan makanan dh abes especially maggie !! uwaaa nangess tak berlagu

dill said...

selamat bersejuk-sejukan~

dill.

suha said...

tak payah nak tggu winter break sbb every break mmg cik suha mmpu ade kt mlysia..sekian shja komen dr bumi malaysia..


hahaha sila jeles!

vampire's lovex said...

cik tenten :: itu la..lain kali ada peluang balik,jgn dok jepun tu.. balik je. heh





dill :: hehe





suha :: wahhhhhhhhhhh kejam !!! T____T

semutsengal said...

hai gadis mesir,

sawadikap !


#eh, tu mesir ke ?

Si Pensel said...

wow wow winter *smbil terlompat2*

monologtinism said...

kenapa tak balik?
kedengarannya sedikit sayu.

apa kena mengena sushi dengan penguin
-_-'

Tukang Karut said...

udah2 la tu, bawak2 la balik malaysia... ke tak ada duit nak beli tiket? cam tu naik tongkang je la...

Tasha said...

winter kat mesir cam ne?

nak tau,ce upload gmbor mesir tgh winter.. *permintaan ni.hehe

Bella Bell said...

kawan aku yang dok sana asyik makan dan tidur je. ko pun buat cam tu gak ke? haha.

rafiq said...

kat mesir ade air tejon tak? bestnye mandi air tejonnnn,,

ABU said...

oh gadis mesir.. apesal lama tak nampak.. sombong betol dia ni hik hik hik :P

btw, apa khabar.. siht tak.. bila nak balik mesia..

MIA said...

tunggu habis final lah woi baru balik ! haha

semutsengal said...

kau time komen aku je taknak balas eh ?

mencik ah !

blog-tips-kurus said...

kesian encik Semut S ni, cepat respon cik VL oittt!!!

*sushi pingu sedap ke??

akoo pae said...

haha yg ko tak balik msia nape??bole jumpe aku blanje aiskrim.hahah

intan.maisarah said...

anda homesick?

Liyana Zahim said...

Ape lg.. Pglah europe jugek.. Pg kota londoonnnn ke paris kee..

ghost writer said...

hye gadis mesir...

dapatkan aku patung cleopatra...

Raden said...

takpe..kalo lapo sgt, mkn la mp3 player tu..same je cam kepci rase die

ecahZamora said...

haha. weh, ok ape. hot hot duk tempat sejuk. takut mesia summer lak klu engkorang pulang. hihi. nak merasa jugak winter. jeles aih =="