Saturday, February 25, 2012

she's back.

Salam.

hai blog,aku dah tukar nama kau. tahu tak?


aku rasa sedap sangat nak nama baru baby blog aku ni. eiii rasa nak gigitgigit. eii

3 hari ke 2 hari lepas entah aku tukar. tak ingat.

tapi yang pasti dah takde nama chenta chenta la. malu nak bagi url blog kat orang masa ada chenta chenta tu. wuu wuu malunya titewww kah kah

padahal dengan chenta tu jugak la blog aku ni mengenal blogger blogger lain. oh well,setiap benda ada sejarah  and kelebihan masing masing. 

yang sudah tu sudah.dah jangan nak nangisnangis meratapi apa yg dah sudah pergi. hidup mesti diteruskan. yeah *k tetiba

okay dah habes gian menaip,masa untuk makan dan tidur pulak ye ye ye.

tukar nama blog pon bukan nye rajin ngapdet jugak. =..= eee

kbye.

6 comments:

anis madu said...

ni vampire betul ke ni? kahkahkah!

vampire's lovex said...

=..= betol betol.. hahahaha :P

ABU said...

chenta tak chenta.. mana kau menghilang lama tak nampak.. ha mana!? hahahahaha

Yan Saflina said...

takut nak tukar name blog..kang xde orang dapat kenal pasti..hahahha..:P

ecahZamora said...

dewasa sudaaa. haha. takmo dah pakai chenta. hihi >.<

ngapdet lerr, ngapdet lerr *kenyit mata kiri*

eiffel said...

alololoo