Sunday, January 8, 2012

Yahoo.com

Salam.

hai sejuk !!! 

salji nak turun kat mesir? hmm umpama mimpi dalam mimpi lalala~

semenjak dua tiga empat lima enam tujuh lapan menjak ni memang aku emo dah dengan google,lalu berpaling arah ke Yahoo. 

sebab yahoo lagi memahami jiwa,raga,bakul lagi apa lagi? apa lagi ?? 

tak,sebenar nya sebab yahoo je ada tunjuk suhu malam ni berapa,esok berapa,berangin ke tak,waktu solat pukul bape.. yahoo je baik..

engko google,gi blahh.. google setakat ni berguna untuk cari artisartis kpop lelaki yang kacak je.

lagha je engko nih google. lagha tahu lagha ?? exam nak dekat dah ni.. *tetiba. heh

berbalik kepada topik asal aku,aku nak citer yang tengok suhu harihari kat yahoo tu salah satu cara nak memanaskan badan di musim sejuk. 

 macam semalam suhu 11dgree,patut la rasa hampirhampir beku, jadi hari ni 15degree so tak sesejuk semalam.. err ..weyy pe bende ko nak cakap ni??  =..=""

arghh kbai. stresssss .

tak ..tak camni,bila ko tgk ramalan suhu esok bape,so ko boleh la prepare nak pakai tebal dari semalam or nipis dari semalam.

sesak ah pakai baju sejuk 2 3 lapis.sumpah macam org gemuk baju,selalu org gemok air kan? so kali ni gemok baju pulak.. *ngaku je la ko memang gemok.. grrr

ini lah dia dugaan duduk di mesir bak kata ostad,bila sejuk sampai ke tulang ya rabbi..bila panas,panas sungguh sampai rasa macam kena salai..

sama la macam orang dia,yang baik,baik sungguh sungguh,yang jahat,jahat sejahat jahat nye..

tapi bagi aku,jahat baik ni tak tengok tempat semua bergantung atas diri sendiri ,persekitaran. kalau dididik elok,elok la jadi nye..tapi kalau dah jenis rebel tu,dengan diri sendiri pon nak rebel jugak huah3 =.= sape la tu

asal mcm pnjg nak mam je entry ni. huh kbai


16 comments:

Syazana Nazri said...

good luck exam wei!

dugaan itu semuaa! hehe

Tasha said...

untunglah dapat jugak rase sejuk ala-ala korea...

hehe,all the best.

blog-tips-kurus said...

hidop VL! o yeay!!

*segambut tengah ujan lebat ni, setelah seminggu hot! syukur.. :-)

Hiro said...

.

Marcella said...

betul punya emosi nih...


nnt google cari lagha tu apa menda..heheh..

Bella Bell said...

hiro ni aku rasa dia tengah jimat dakwat laptop dia la. tu komen setitik je. hahahah.


pesal aku tak komen entry kau ni? grrrr. hahaha

MIA said...

hoi housemate ! jom pi sinai main salji ramai ramai winter break ni haha

Syakir Rahman said...

lor....study kt mesir upenyer...gud luck!!!

syarifahsidrus said...

hhaa..cerita pasal suhu pun boleh relate dengan baik jahat..terbaikkk..hhaaa

akoo pae said...

haaha sabo je laa..

Liyana Zahim said...

Kalo sjuk tdolah atas api.. Kalau panas tdo dalam peti ais.. Wuakakak~

dreary dreamx said...

malaysia pun sejuk...apa pun good luck!!!

ghost writer said...

aku selalu ingat salji nih cuma ada di negara 4 musim,tak sangka kampung aku pun ada salji.

uh! :)

Cik TeN10 said...

kt japan pn tengah sejuk skrg n !! smpai demam siap selsema pakej ckup lengkap ni ha !!.. sabo je la.. betul2.. kl kt japan mmg salu tgk ramalan cuaca untuk plan event or pape aktiviti.. so xde la yg ber bbq dlm hujan kan.. hihi :p

rafiq said...

haha.. lagha tahu? buat betoi2 exam eh...

ecahZamora said...

ye, sungguh! gugel yg salah! kerana beliaulah saye menggugel pics retis korea yg menggugat iman. kpop sungguh gugel. dabel standard!


study wehh, study. balik mesia bukak klinik. nanti aku lawat. muehehe :)

asal panjang nak mamp komen ni? huh. kbai.