Sunday, January 22, 2012

randomness

#1

smart gila kan gambar ni. aku rompak kat gugel tadi.

ingat nak buat cover photo dekat pesbuk dengan gambar ni.

tapi tak boleh,tak muat.nampak bulumata je. tak smart langsung.

btw,korang dah tukar guna fesbuk timeline belom? 

TimeLine ni super awesome sebab serabut nak mamp. menyampah pulak kengkadang weh. =.="

best nye tang boleh tukartukar cover photo,plus sedap nak stalk orang.itu je keseronokan pesbuk.takde benda lain. serius.






 #2 
Jika ingin tahu watak sebenar seseorang, lihatlah dia sewaktu dia sangat marah; Jika ingin melihat kehebatan akhlaknya lihatlah dia sewaktu berurusan dengan orang yang mencerca & membencinya. Jika ingin lihat keadilan mindanya dan kebaikan pola pemikirannya, lihatlah cara dia berbincang dengan pandangan berbeza dengannya 






kalau pesen suka bagi orang marah nak buat cane? hadap je la bila kena marah. kan?. huu. *aku la tu,suka buat orang annoying dengan diri sendiri. ;(  


dah la buat orang marah,tak reti mintak maaf pulak tu. terok terok. =.="


ini semua ego punya pasal ! aku sikit pon tak bersalah okay. heh


bila nak tobat ecah oii. ???? grr.


yelah,esok aku pegi tengok tutorial cara cara mintak maaf dekat utube channel kpopneverdie. kalau intenet laju,tapi selalu intenet slow. so? whatevahhhhhhhhh 


kepada anda anda di luar sana,dont try this at home kalau taknak kena maki. jangan buat orang sakithati.


aku buat takpe. haha. lol

STRESSSSSsss !! . bak kata gary dalam runningman. O_o

kbye.

7 comments:

Cik TeN10 said...

Aku xtukar pn wehh..timeline baru tu semak perut aku tgk.. Serabut kalahkan tongkang pecah aku rasa.. Mmg tahap merimaskan aku..

Ohh kau layan running man jgak ? Kelakar kan?.. Hahaha aku leh imagine la muka gary time dia sebut stresse

Bella Bell said...

emm. emmm. hai ecah.

ghost writer said...

timeline tak timeline,lantak..janji free,aku try jer.takde masalah apa pun.kita jer yang payah sangat nak terima pembaharuan.tapi dalam hati suka amat...

stresss!!!

blog-tips-kurus said...

saye tiada masalah dgn sebarang propaganda FB itu, sebab saye tak reti FB. kah! KAH!

Tukang Karut said...

lama dah tak bukak facebuku...

dill said...

oh. tidak mampu tgk keserabutan time line

dill.

ABU said...

aku tak tukar pung lagi.. serabut nak mamp.. tapi dengr2 kejap lagi dia akan TL kan semua fb user.. dammmn!!