Wednesday, December 7, 2011

random. hehh




patut la aku pegi zoo hari tu,tengok beruang dah takde bulu,awek ni ambek buat baju rupanya. =.=



aku benci kau.

aku benci kau selama lama nya.

aku benci kau ni ,kau tahu tak ??

aku benci benci benci.. benci cangat. 



ini bukan status yang bakal di update atau telah di update di laman rumah mukabuku@facebook. bukan okay,bukan. 

bukan juga kata kata nista untuk anda,serta bukan ayat untuk di tweety tweet .. 


hoi mengelejat lebih.cerita straight to the point tak boleh



giler.. nak membebel lebih sikit pon tak boleh. potong kuku anda baru tahu.

buat julung kali nye aku rasa nak marah water heater,gara gara lu,wa kesejukan. gara gara lu,housemate wa tak mandi *kantoi ahh budak rumah aku kambing tak mandi tadi kah kah

entah kenapa,apa yang tak kena entah nye pon. pagi tadi boleh pulak dia taknak menghasilkan air yang panas lagi sedap nak mandi. bikin panas je,dah la tadi semangat nak mandi. 

ingat senang ke aku nak mandi musim musim sjuk gini. *dem tertulis ..=.="

musim sejuk ni jangan membazir air. serius aku ingat lagi pesan senior masa awal awal jejak mesir. serius punye,tak tipu sikit pon. aku serius ni oii

lagi pulak,kalau mandi selalu boleh dapat sakit apa tah. malas amek tahu. bukan penting pon. tak macuk pekce pon.. *kah kah lawak rupe nye tulis C ganti K..

!woii tak lawak la


hoii woii di atas,ada masalah ? lempang nak.. grrr

ok sambung balik..

aku ni kategori balada ringan ringan lagi kot,mandi 5hari seminggu,ada orang lagi hardcore wa cakap lu,mandi seminggu sekali jek.. ittew pon tak tahu sapewww.. 

                                                                                                     
gediknyewwww,lempang nak 

jangan lempang la saya.. 

arghh dah la,nak citer panjang takde guna ,perut makin lapar,berat makin naik..

pehh terbaik.. serius terbaik..

lepas makan tido pulak. sumpah,kau lah yang terbaik weh.. sumpah sumpah. errr..

kbai..






9 comments:

dill said...

panjangnye karangan die..hihi

dill.

ABU said...

mmg kantoi la tak mandi hahahaha

semutsengal said...

hoihoi..

5kali.seminggu. mknanya lagi dua hari?

waaaa,hardcore jugak kau ni..

vampire's lovex said...

haah baru perasan pnjg plak entry...*sigh


patut penat smcm menaip tadi..

~SaL IjOu~ said...

mmg bley jimat air ah cenggini~ ;p

Tukang Karut said...

sah busuk!

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

abah kata, kambeng sekarang mahal tau VL. hakhak.


dilema kenaikan berat nih serius nampaknye. harus ambil preskripsi dengan dr.diet ^.-

Best Hosting Service said...

Great point as bodies don’t analysis supplements as abundant as they should at the moment!

Model Baju Murah said...

artikel tulisan yang baik,,nice post slam kenal