Friday, July 29, 2011

sedih tak sedih sangat

Assalamualaikum.



aku tak balik malaysia ohh tahun ni. tak,sebenar nya balik,tapi lambat sedikit daripada yang di jadual kan. biasalah,aku manusia yang hanya merancang,Allah yang menentukan. Allah lebih mngetahui apa yang terbaik untuk aku.

ada benda nak kena setel sebelom balik beraya di kampung halaman,di halaman rumah bersama mak ayah adik adik tersayang sangat sangat.

kambeng betol. ohh silap,tah pahape betol. tiket dah beli kot,naseb baik boleh tunda tarikh ke tarikh yang lebih bermakna,

first time ohh beraya jauh dari mak. mak oooo mak. tolong jangan nangis k. be strong ye mak. anak mu disini sihat sihat sokmo ber-whtasapp dengan pakwe tersayang. hoho. *selamat mak aku tak tahu aku ada blog,so kompem beliau tak baca ni. ha ha

kbai. selamat berpuasa semua. 

makan kan kuih almond london untuk aku ye. 

27 comments:

farahnabila said...

aku kurang sikit dgn almond london. jadi takpe ke kalau aku makan tart nenas untuk kau?


kalau x boleh takpe lah .

Tan Tin Ton said...

hahaha, selamat menyambut hari raya di perantauan... :D

Cik NurulZaty said...

sedih sedih...hehehe


slamt ari raya!!

Tukang Karut said...

aku kirimkan sebatang meriam buluh dan sepapan mercun cina...

aimie amalina said...

baeeeekkk!
hehehe
pose leklok kat sane ye =)

ORLANDO AHMAD said...

lambatnyer balik... member2 gua layan umrah dulu baru balik malaysia huhuhu

Cangkul Emas said...

puase ye disana~

Akulah Pak Lan said...

Kirim salam kat awek2 yang masih single kat sana..sekian

h A n Y S said...

makan kuih almond london sambil pasang lagu2 raya lg2 lagu arwah sudirman, perghhh!

jangan nanges ea...
HEHEHEE

nurniyusoff said...

naseb aku tak suke almond london, kalau tak aku post entri penuh gambar aku melapah almont london .. kikiki

CassiaSiamea said...

nanti buat ucapan dlm surat khabar..
jgn lupa aku skali..
hahaha

Miscellaneous Smiles said...

sadis nya aku mendengar..
huuu

aku lak..cuti semunggu je kot

haih=.=!

rasa mcm tak raya bila dah besar

sobri yaacob said...

dont worry fmily ko mesti tabah pnyala..
pasai kuih almon londoh 2..x pe aku tlong mkm kan k..

Nurulee said...

almond london habes r, dah makan siap2. haha xD

Gayahspears said...

lum raye kot..hahah.. ke nak aku buat kan utk ko??

Abang Stalker said...

meh no tepon mak!


HAHAHA..nk pedajal bg mak url blog ni :P

~SaL IjOu~ said...

pengorbanan yg bukan selalu..nnt da tua2 bley cite pengalaman kat anak cucu ^^

sleeping_maniac90 said...

sbr la cik vmpire..
nih leh djdikan pngalaman..
huhuhu

cik azeya said...

"tape. mak tak rindu kau nak. tak payah balik pon tape." hahaha

Cik TeN10 said...

kita serupa.. beraya di perantauan.. tapi esk aku balik..balik 20 hari berpuasa ngn family.. aku nak tapau kuih banyak2..

Mawar Berduri said...

alaaa cian.. tak balik malaysia yer...


nah tisu..

muhamad hanif said...

wahahaha,

mak kau ke, kau yang nanges ni ?


lallalallalal =)

siti kektus said...

amboi berwasup bagai dgn si pakwe ye. report mak kau kang. haha :p




weh, nanti buatlah salam perantauan kat paper utusan tu. ^^

Pyka Rahmat said...

alolo sedihnya dengarrr. sobs sobs aku yang sebak ni pahal. haha

L said...

dtg sini bg senyuman, nk bawak milo tp xleh, pose kaaan =)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html

Mya said...

salam ramadhan =)

~Cahaya Hati~ said...

tayah la balik~ :P