Friday, April 8, 2011

pressure~



aku tengok budak malaysia stadi,bagai nak rak,
siang malam ada class.
sampai mmbe aku tensyen pakwe dia kat malaysia tu bz benor sampai xda masa untuk awek.
kalah budak medic kat cni oo, stail budak2 malaysia blaja.
and ada kwan aku nak balik malaysia sebab blaja kat sini rilek sangat.
dia la kata..
bagi aku,tak payah nak ikot tempat sebab kalau ko hebat,campak la kat gurun mana pon,ko mesti akan tetap jadi kan diri sendiri hebat.
betol?
lain tempat,lain stail nye~
kerna diri mu begitu berharga..

so,

pressure vs leisure??


terlampau leisure pon bley tekanan
ahtoii..
so pandai2 manage diri sendiri,time jauh gini la latih diri jadi manusia,muslim,mukmin.





daughter,mother,grandmother  !!
wuu~ i loike !!



p/s ::
mak aku kol aku rm1 jek seminit !!
n_n

6 comments:

darisisigelapseoranggadis said...

budak-budak kat malaysia belajar la rajin macam mana pun.. tapi pemikiran takat tu juga..
*salam perkenalan

adrinaqamarina said...

kte call mak kte pon murah :PP

Juli said...

prep dekat exm kot or test wat malam. normal basis raasanyer kadar belajar sama jer kot during my days la..

JIJI YU said...

ehehe..ehm2..aku tgk same je belaja kat mane2 pon..

ama said...

ohh belajau kat mesir la ni

GiP@m a.k.a H@iQal said...

sabo je la....stdy hard kata kan... :)