Sunday, December 12, 2010

tahap dewa dewi


isnin:_14/12/2010:_4 atau negative class darjah celcius



"woi korg,, esok suhu mnjunam !! " jerit pngkaji cuaca umah aku nih-nash nma nye..


-ouhhh ! siot! sejuk!


-demm !! esok nak bwak saratoga ke hape g class? berat kot,,ta larat,ta larat,


-giler !! aku nak dok mlysia skang gak! g tempah korea eyeliner airline wey! skarang! skarang !


-bengong !! mawu beku esok,,aku nak dok umah arr wat unggun api,,lau pas class,korg balek tgk umah hangus jgn tanya ok



-yeke! leh wat ABC air batu campur pasir ..bwak tupperware arr esk mana tawu esok salji turun leh tadah,,wat ABCP smbel jalan2 uhh.. =.=" senget minda



-ya ALLAH yeke,,sejuk nye la esok ek,cmne nak stdy ye??




cmtu lahhh ayat2 yg kuar dpda bibir sexy  housemate aku bila terdengar berita tergmpar *suhu dpda sesawang tabloid yg d stalk oleh nash.. tapi try tgk ayat yg last uhh,,sejuk ati mndengar nye ..kan kan kan..ayat aku ouhhh yg last uhh..kahkah








agak2 ada penguin datang mesir tak ekk,,leh aku bela jap..
jiwa penyayang ok.. :p suma bnda aku nak bela,,hatta semut pon..








snowflakes yg TAK MUNGKIN turun d egypt,insya allah..
kalau nak kenyang mkan CORNflakes ok.. kerna berbeda oo antara SNOW ngn CORN walopon bin FLAKES
..ye adek2..>.<



and waktu aku bsusah payah mengGoogle gmba ,,dgn berpegang pada kata kunci sejuk,,maka muncul lah gmba nih..tak pasal2 lak..
apa2 hal,comey oh baby neh,,cam aku masa muda2 kot wahaha! *perasan d cni




sejuk ke beku...idop mesti d terus kan..
hidop ta bley d pandang ringan..aja! aja!



7 comments:

biskut said...

weh..agak2 lau ko jumpa walrus datang egypt apa kata ko tolong bela untuk aku...walrus pon comeii aper..leh ajak gusti lengan..wahaha!

vampire's lovex said...

walrus apew lak uhhh?? pelikkkk nma nme.haha!

beautiful_rose said...

huhuh sejuk2 best tok tido di bawah selimut toto yang gebu lagik empuk.zzzZZZzzzz =p

hiro said...

nk ittew peyuk? lemak ittew tak cm lemak awakk..hik hik hik.

Encik Tikus said...

seram doe baby tue, macam hantu bedak dah keh keh

vampire's lovex said...

beautiful_rose :: tawu xpa..nak2 lak guna kulit kambeng !! wuuuu~

hirO :: DAMN !!! haha

encik tikus:: ala,ko kecik2 dulu tempek lagi byk bedak sejuk..haha

UnicBoyz said...

ala2 zombi kampung pisang pun ada.....
keh3....