Thursday, December 9, 2010

how to foget your bekasssss...


okay sebelom apa2 hal aku nak tny,,ada sapa2 yg ta penah kapel? kalau ada sila msg ok,,mak aku nak wat menantu hahha ~ nihh antara tips yg boley d terima akal  tunjang  nak lupakan ex(es)


1- tgok vdeo lagu korea..lau aku,,aku prefer kpop..sebab ada dncing2..kira lau tanak menari pon bia la hati menari2 jap..kan?? da kate nak lpe kan ex..hoho


2-gi kat mana2 housemate  ,,ngumpat la sal ex uhh..lau boley ngumpat seKAW yg boley k..
lau memg bukn jenis kaki mngumpat,,tyme ni lahhhh blaja dpda mna2 mkcik yg kaki mesyurat tingkap k..praktis make pfect..


3-buang + bakar suma gmba2 yg ada muka ex uhh..lau boley bakar buku tahunan skola tu tros,espeseli bg sape2 yg kapel ngn dak satu skOla la .. jgn teragak2 bkar buku tahunan uhh okay nyahhh~

4-usha jejaka2 nsem kat kolej korg tuu..time ni la nak main bola kernjang ngn mata ..remaja beb !! apa kes baru kapel da tak bleh pndg org lain..nikah lain citer...

ni je lahh kot..selamat mencuba.





 
bela lahhh binatg ney,kena gigit pdan muka,,mak aku bela 2 pasg..
tapi aku berazam nak bnuh 2 pasg uhh bila aku balek taon depan,,
sebab aku tanak mak aku tumpah kan kaseh syg dye kat tikus x begune cmneh..
hak3..aja! aja!

7 comments:

shatooman said...

apa susah..cari je yg lain.. sya pon bujang lagi..wakakaka~

vampire's lovex said...

wakakaka !!

yu bujang ke? auwww..haha

hiro said...

yu dah lupa ke masalah nye,.

vampire's lovex said...

euwwww... haha!

Linglung said...

gua still ada gambar bekas-bekass dan gua tak mahu lupa pun pasal bekas-bekas tu semua...sbb pada gua mereka pernah jadi org penting dan salah seorang guru dalam hidup gua..hehe..thanks to the bekas-bekas :)

vampire's lovex said...

anda tabah linglung...respek sama lu..

byk gak bekas ekau enn..*bekas-bekas haaha

alexa yussida said...

haha..chill2 sude:p
kami stil kawan wlpon xde pape:)
yg pntg,syg diri sndiri n org yg syg kita:) ex tak salah sbb kita sndiri pon myb salah smpai putus:D