Thursday, November 25, 2010

tZe JoOk~

aaahhhhhhhh !!!! sejuk ! haa,,puas hati aku pas jerit kuat2..heee~

ya allah,,sejuk nak mati hri nih,,aku nk stadi pon x leh..pdahal lau pnas pon aku x stdy gak hoho~


aku pon msuk bilik,,dok depan lptop beteman kan kekasih aku tika ini..encik saratoga..


intim kan kami,nk on9 pOn kne sama2,lau x mati beku arr aku xde beliau..






ni la rupe aku masa sejuk2 cam hari nehh,lau ada yg ta dapat nk byg,,aku serta kn poskad gmba ni Ok. >.<
masa nihhh,,nak kuar kan jari pon tak lehh,,sejuk ..auwww auww sejuk..hehehe
huduh benor!! sapew la lukehhh ni..-..-
p/s:: gmba tiada kaitan ngn yg maseh idop atau yg arwah k.




masa aku dok ngadap lappy aku nehh,,tiba2 teringat petang tadi aku ada beli sekumpulan pensil dan pen yg kiut miut nehh..


aku apa lagi dgn sepantas cahaya,,mnyelongkar beg aku

ape??? nak tngok skumpulan pensil+ pen tu???  boley2..boley blahhh  haha







kiut kan pnsil akuhh..har3..
dulu2 aku anti gilak ngan kwan2 aku yg comel2 pakai alat2 cenggini..
nmpak nye skang aku da terpaut ngan kecomelan alat2 neh ..
terpaut sudaaa...




aku bajet tamo bwak alat2 nihh g class...nak pkai kat umah je,,malu dowhhh pakai pnsel *alat2 cenggini lam class..


nnti x psal2 kena cop budak tadika salah class lak .. jatuh market..haha


aku ingat nak smbong balek tgk cita mygirl lepas siap kan entry nihh..


nk jOin ?? sila beratur amek tiket d kaunter..terima kaseh >.<  



oppa lee dong wook tgguuuu..  >.<
inilah jejaka nsem a.k.a gong chan dlam cter my girl uhh..
aku sje je letak gmba nehh,,botak..sebab tanak ada gadis2 yang sgkut ngn dye nnti lau letak gmba hot2 dye..kahkah




p/s::  doa kna aku rajen blaja he :)

8 comments:

Fiq said...

adoilah....

housemate sapekah ini???????

grr...lee dong wook tu kongsi kay..jgn nak baham sorang!

vampire's lovex said...

tanak aku !!!

princeduyong said...

nak lee dong gak....haha

vampire's lovex said...

nak???

abehh tu princess duyong apa cer???

oooO gay..hahahaha!

main2 je k

M I A J A M A L U D D I N said...

wooo.. besh. minat korea jugak ke wak? hehhe

vampire's lovex said...

minat2...hee~

jOm layannnn~

shatooman said...

owh~ sampai mati pon x kan guna pensel mcm tu.. rela x pergi klas darpd membawa pensel yg kiut tu.ahahaha...

vampire's lovex said...

shatooman:: hahaha!! yewla...pdahal aps tgk n3 nihh..kencang2 g cari pnsil cmni kan...hahaha