Friday, April 13, 2012

kertas litmus

Assalamualaikum.


litmus paper is an apparatus used to indicate the acidity and basicity of an aqueous. 


jadi kau ada litmus paper yang boleh tentukan dosa pahala seseorang tu?


kau tahu apa yang dia buat tu berdosa atau pahala? asid atau alkali? natural?


kita sama-sama manusia. bukan tugas kau menentukan dosa pahala makhluk bernama manusia.


kau yakin ke apa yang kau buat hari ni semua nya pahala? takde dosa?


yakin?


tak salah menegur,tapi ada cara.  


dan orang yang kena tegur tu pulak,jangan lah cepat melenting. 


be cool sebab litmus paper pun bukan boleh harap sangat kadang-kadang. same je macam pregnancy test #eh


LOL.


kbai



2 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

entry yg penuh tersurat......

mySara said...

eh, aku suke entri kau yg ini! :)