Sunday, April 15, 2012

Final destination ='(

Assalamulaikum.

hey belog how are you? awesome huh?

final aku 5 may ni woi. satu ayat apa tak baca lagi nih. ah syaiton nye.aku nak salahkan sape sekarang ni? =..= loser nye rasa tuhan je tahu. sobs

melagho dengan duniawi semua ni,apa pon tak boleh.orang ke depan engko makin ke belakang. tapi exam pon duniawi jugak acane? LOL. 

ada baik nya aku campak laptop ni ke dalam sungai nil sebelom aku yang memcampak diri sendiri dalam sungai nil tu lepas final nanti pasal tak dapat jawab exam. *penat tak baca aku tak letak noktah ni. kahkah*

dalam keadaan diri yang terasa loser yang membuak buak pasal tak sentuh buku walau sehelai pon,syaiton nirojim lagi satu datang melagho kan aku yang sememang nye dah terlagho. PAINT TOOL SAI ni seriously benda yang memabukkan.

mengadap dia je dah berejam. sejam nak lukis muka,sejam lagi nak kaler2,sejam lagi lukis sambil tengok tutorial for beginner,sejam lagi makan sambil kaler,sejam lagi melukis sampai menyumpah sebab sebelom close tab tak save dulu. 

dah la masterpiece aku lebor macam tu je bila aku terlupa nak klik SAVE. ah cilakak betoi. ingat pasal ni je dah buat aku rasa nak terajang semut. T____________T i is sad

setakat ni ranking paling lagho jatuh kepada paint tool ni. kedua twitter. ketiga makan + tidor. dah macam beruang pulak rasa lepas makan je nak tidor. kebenda lah aku ni. tolong lempang kan *mukamintakpelempang .jpg*

ah sudah la. lepas ni nak bersara dari arena lagho jadah ni. babai la paint,twitter,blog semua semua lah.

aku nak seal laptop ni letak dalam luggage. pastu nak pack barang balik malaysia. *over* ada hati nak pack barang dengan buku tak baca. *lempang diri sendiri*

kbai. doakan aku wahai rakyat jelata sekalian. kalau rindu mention la sy di twitter. pasal sy maybe online guna phone. phone separa pintar kan. kahkahkah

kbai untuk kali kedua. babai babai babaiiiiiii  *lelambai*




10 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

hai ?

jgn melagho je iye...hihihi

psst,berbakatnya vampire ni...hihihi

Miscellaneous Smiles said...

oihh blog kau dah lain

Muz Rileks said...

vampire XD

LidiaSuraya said...

Good luck good luck nk dekat dah ni.. Dahhhh jgn melaghooo lagik ada masa ag ni..

Eiffel Kawaii said...

pelagha betei budak ni.

Raden said...

takpe..boleh je pack barang tanpe perlu stadi dulu..rasenye sume students wat cam tu tanpa rasa bersalah..hehe

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

Lama jgk gua x singgah sini..smlm br trasa nk jenguk blog sndri ngn blog lain.

Nama lu aisyah ek?ayu sungguh.dulu blog nampak ganas, skg mcm hati berbunga.ape kes?

Btw gud luck final exam.gua nak kirim ikan fresh dr sg nil bleh?

Alif Ismail said...

Salam Ziarah Ramadhan...

Selamat Menjalani Ibadah Puasa dengan penuh istiqamah...

http://www.alifismail.com/2012/07/salam-ramadhan-al-mubarak.html

~Kenanga Suchi~ said...

elooo...

lamanya dah x bw.. huhu


take care :)

Muhammad Rafiq bin Hasrudin said...

hai ecah..