Thursday, April 12, 2012

Easter day

Assalamualaikum 


lama bebenor tak menaip yek.al maklum la sibuk. nak kata sibuk stadi macam menipu sangat,cakap sibuk dengan alam realiti je yek. kikiki


sebenar nya nak menaip pasal dapat cuti free seminggu start minggu depan bersempena Easter Day. amboi seminggu cuti nok,suka la hati kita ni. 


sebelom ni dengar berita fakulti aku cuti sehari je,tapi fakulti lain cuti seminggu. memula dengar rasa nak merusuh juga,iye la sape tak bengang satu mesir cuti seminggu engko je cuti sehari. haa bengang ni bengang 


tapi tu la,orang baik memang selalu dapat berita gembira sikit kan,so tadi dean bagitau ke semua president kelas yang we'olls pon cuti seminggu okay. 


kepada budak2 universiti mesir yg lain jangan bangga sangat lah ye. kita sama je awak kahkahkah


dah cuti seminggu nak buat apa lagi? marathon drama sambil stadi lah kan. wuu wuu awal may dah start final.


selamat holiday u'olls 


^_____________^