Thursday, January 5, 2012

r a n d o m

Salam.

hoi blog,selamat tahun baru. 

hmm. hmm.

nak cakap aku tengah tengok drama korea Lie To Me.

ada ke patut satu scene ni kan,dia jatuh guling-guling masa merajuk dengan pakwe beliau,pastu luka kat pipi kanan.. tapi !!!! esok nye luka tu jadi sebelah kiri. ini yang bengang ni bila luka boleh alih2..

lain kali nak letak luka pipi kiri ke kanan tu bawak2 la berbincang pengarah sama prop,jurumekap semua..

ni dah tahap aku pon boleh detect memang wa panas aaa..

tapi tu la,nak buat macam mana kan,drama kpop lagi banyak awek pakwe smart cun so aku tarik balik la aku bengang dgn drama korea ni..

semua nak perfect flawless takde cela buat drama sendiri la kan..hihi..

kbye blog..bweekkk

eh kejap..ana dah cakap belom 4 january hari tu annivesary setahun ana dengan laki ana? belom kan..

haaa,ni nak cakap kat beliau. iloveyousomuchASY. semoga lagi beberapa tahun boleh buat drama kite2 je..hik3..almaklumlamalamjumaat. kah kah





selamat bercuti syg ye.untunglah dah habes exam,boleh lepak kat rumah.
hepi annivesary,semoga makin beseriseri. ;)



kbye blog.bwekkbwekk.. 


12 comments:

Tasha said...

ok, ni buat rase nak tgk lie to me yg tgh dalam waiting list kat external tu...

exam weh student kat mesia nih..haha

Tasha said...

1st! haha

blog-tips-kurus said...

dan dan nak cari Lie To Me ni.

*budak2 jaman sekarang, belom habes exam dah gatal-gatal. hamboiiii!! (",)

ORLANDO AHMAD said...

dah name nyer pon lie to me haha

nisa_perasan_cun said...

oit aku bru je singgah jln2 belog ko,siap berkate mane pi minah ni lme x update..tup2 update..wah...haha

happy annivesery weh,rajin layan cite korea??feeling ar tu..

dill said...

hoho.

korea.

dill.

Marcella said...

korea?? hehehe..




wah,kemain lagi nakal..auw..hehehe

FariehanIbrahim [LBC] said...

aloloo..lama aku tak dtg melwt ko,
da mkin jiwang ko er! hahaha :P

Bella Bell said...

kemain sweet awok ni ecah. hehehe.



dah lama tak tengok cerita korea. dah tak korea dah muka aku. kakakaka.

Tukang Karut said...

geli!

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

kecemburuan tahap kambeng nih. huhu. nak download 'lie to me' gakk, tpi internet berkelajuan siput babi x membenarkan T.T

happy anniversary gak. wahaha. tetibe kan. k, tarik balik.

~SaL IjOu~ said...

selamat tahun baru kat blog je..kat pengomen blog xde..hehe~ ;p